google-site-verification=8SKVZvCgNq15inzikTP1VfTBOYQ81urWn55KV6iqqtw
Tarih: 14.01.2026 18:03

Gazeteci Akif Çelik'in Adı Malatya'da Kütüphanede Yaşatılacak

Facebook Twitter Linked-in

Deprem Sonrası Anlamlı Bir Hatıra

Malatya'da deprem sonrası yeniden inşa edilen Malatya Ortaokulu'nda, hayatını kaybeden gazeteci Rahmetli Akif Çelik'in adını taşıyacak bir anı kütüphanesi kurulacağı duyuruldu. Bu sosyal sorumluluk projesi, okul yönetimi ve gönüllülerin öncülüğünde hayata geçiriliyor.

Eğitime ve Hatıraya Çifte Destek

Projenin temel hedefi, öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunacak zengin içerikli bir kütüphane oluşturmak. Böylece hem deprem sonrası yenilenen okulda eğitime destek verilmesi, hem de gazeteci Akif Çelik'in hatırasının yaşatılması amaçlanıyor.

Kitap Bağışları Devam Ediyor

Yetkililer, kütüphanenin kurulumu için kitap bağışlarının sürdüğünü belirterek, tüm vatandaşları desteğe davet etti. Malatya kamuoyunda ilgi gören projeye katkıda bulunmak isteyenler, okul yönetimiyle veya 0531 344 40 93 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —