Nevzat Özpeker


UKRAYNA RUSYA GERÇEĞİ

.


Büyük Orta Doğu Projesi nin ( Büyük Haçlı Projesi ) son aşaması Suriye’de sekteye uğrayınca, ABD ve İngiliz Uluslar Emperyalizmi, projeyi sekteye uğratan Rus ve Çin ittifakına bir ders verip, kaybettiği dünya jandarmalığını yeniden tesis etmek üzere önce Çin’e corona mikrobu ile bütün dünyayı peşine takarak tecrit operasyonu yaptı ve Çin’in dünya ile ilişkilerini dondurmaya, soğutmaya çalıştı. Bizim gibi arka bahçe ülkeler de peşine takıldı ve şekilde görüldüğü gibi bu konuma geldik.

Peşine Rusya’ya operasyon çekmeye sıra geldiğinde önce Zelınnski gibi bir salak ajan buldu, seni NATO ya, AB ye alacağız diye ülkesini de peşine takarak bir şeytani planla Rusya’yı zorlamaya başladı. Bu arada artık Türkiye’yi istediği gibi kullanamayacağını bildiğinden; Yunanistan’da, Romanya’da ve Ukrayna’nın komşularında üslenmeye başladı. Bir çok operasyonunda yaptığı gibi Rus milletini birbirine kırdırıp, bir dünyayı Ruslara karşı kullanarak Rus’un gücünü kırmaya çalıştı. Aslında iki emperyalist gücün it dalaşından bütün dünya etkileniyor, Rusya istese 24 saatte Ukrayna yı dize getirir, bir baştan girip öbür baştan çıkar ancak çok kan döküleceğinden Zelinski’nin hatasını görüp işin kansız çözülmesini istiyor. Görülen o ki ABD ve İngiliz Uluslar Emperyalizmi NATO yu daha fazla şeytani planlarına, İngiliz Uluslar Emperyalizminin çıkarlarına kullanamayacak, ne kadar zorlasa da kaybettiği Dünya Jandarmalığını bir daha yerine koyamayacak.

Çünkü Dünya artık eski Dünya değil. Dünya 200 yıldır olduğu gibi İngiliz ve Amerikan Emperyalizminin kum torbası olmayacak.

Ukrayna Rusya gerilimi, çok kısa bir zaman sonra Rusya’nın istediği koşullarda sonlanacak.