Sabriye KUTLUER


Sevgili Gençler

.


Bugün sizin gününüz, sizin bayramınız ve biliyorum ki gelecek sizlerin ellerinde şekillenecek. Geçtiğiniz yollardan geçmiş, yaşadığınız kaygıları yaşamış, benzer hataları yapmış ve sizlere bakarken yirmili yaşlarını hatırlayan bir İş Kadını ve Anne olarak yazıyorum bu satırları..

Yirmili yaşlarınızın başında, geleceğe hem umutla hem de kaygı ile baktığınızı görüyor gibiyim..

Korkmayın !

Adım atmaktan, başlamaktan, ileriyi hayal etmekten korkmayın. Kaygıların ve sizleri kaygılandıranların umutlarınızı yok etmesine izin vermeyin. "Bu hayat benim."diyerek alın elinize kalemi ve yazın hikayenizi.. Suçlamayın !

Sistemi, coğrafyayı, otoriteleri, düzeni, çevrenizi...

Hiç kimseyi suçlamayın. Kendinizi her gün geliştirerek devam edin yolunuza.

Düşsenizde, yorulsanızda, engellere takılsanızda ilerlemekten vazgeçmeyin. Yeteneklerinizi keşfedin. Üzerinize giydirilmeye çalışılan gömlekleri reddedin. Kendiniz olun, kendinize özgü olun.

Unutmayın; hiç kimse "al bu hayat senin" demeyecek. Söke söke alacaksınız. Hiç kimse "gel yoruldun" demeyecek. Elleriniz ayaklarınız kanayarak mücadeleye devam edeceksiniz. Ama bir gün yirmili yaşlarınıza teşekkür edeceksiniz. Vazgeçmediği için, Hayatının kalemini kimseye teslim etmediği için, Korksa da devam ettiği için, Hikayesine sahip çıktığı için teşekkür edeceksiniz genç yaşlarınızdaki kendinize..

Şimdi bir fincan kahvenizi alın ve kendinize sorun; GELECEKTEKİ BEN İÇİN, BUGÜN NELER YAPABİLİRİM ?

Cevaplarınız sizi heyecanlandırıyorsa, yolunuzu kolaylaştıracağını düşündüğüm bir projem var.

 Başvuru için; info@sabriyekutluer.com