İbrahim Yürük


KATİL BARİYER İSTEMİYORUZ,MOTORCU DOSTU BARİYER İSTİYORUZ,YOLLARDA ÖLMEK İSTEMİYORUZ

.


Değerli Ajanstürk Haber okuyucuları bu hafta sizlerle Türkiye Motosiklet Platformu başkan yardımcısı  Değerli abim Özdemir Altuntaş'ın yazmış olduğu tüm motosiklet kullanıcılarının ortak sorunu olan katil bariyer ile ilgili bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum.

ACABA YARIN SIRA HANGİMİZDE?

Acaba sıra yarın hangimizde?

Sende mi, yoksa bende mi?

Ne korkunç bir düşünce...

Neden her gün motosikletimle işe giderken veya eve dönerken hep aklımda bu endişe dolu soru var.. Neden sürekli bu korkuyla trafikte araç kullanmak zorundayım..

Tek başına kullandığı, güvenliği en son teknolojilerle donatılmış koskoca arabalarının içinde yola çıkıp motosiklet kullanıcılarını küçümseyerek göz ucuyla bakacaklar. Belkide içinden;

"Binmeyin şu Şeytan icadına" diyecekler.

Sonra direksiyondayken eline telefonu alıp birilerine mesaj yazarken son anda gireceği kavşağı kaçıracağını anlayıp en sol şeritten en sağa ani bir dönüş yapacak..

Ve sonra..

Yusuf Durup gibi, Rauf Gerz gibi ve daha yüzlerce bu şekilde hayatını kaybetmiş arkadaşlarımız gibi şeridinde giden motosiklet sürücülerine çarpıp üzerinden geçecek, sonrada sanki hiç bir şey olmamış gibi arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçacak öyle mi?

YETER ARTIK..!!!

DAHA KAÇ KİŞİ ÖLMESİ LAZIM..!!!

Biz #KatilBariyerİstemiyoruz diye haykırırken trafikte motosiklet kullanıcılarını görmezden gelen binlerce dikkatsiz #KatilSürücüler tarafından öldürülüyoruz.

Evimize, ailemize, çocuklarımıza sağ salim, tek parça olarak dönmek istiyoruz. Artık ne #KatilBariyerler yüzünden, ne de #KatilSürücüler yüzünden #TrafikteÖlmekİstemiyoruz

Özdemir Altuntaş

Türkiye Motosiklet Platformu Başkan Yardımcısı

 10 Nisan Pazar 2022 Yarın saat 12:00'da Kadıköy iskelede katil bariyer için buluşuyoruz tüm motosiklet kullanıcıları davetlidir.