İbrahim Yürük


KARDA,YAĞMURDA,ÇAMURDA

.


Değerli ajanstürk haber okurları, bu hafta sizlerle değerli bir yazı paylaşmak istedim.

 

Bir emekçinin bir gün içinde defalarca canının tehlikeye girmesi,çok az meslek grubunda vardır.Bunların arasında motosikletli kuryelikte en önlerde gelir,eşi motosikletli Kurye olan Ceren Arslan’da bu konu ya değinerek,meslek hakkındaki görüşlerini kendi yazmış olduğu bu yazıda dile getiriyor.

 

BEN BİR MOTOSİKLETLİ

KURYE EŞİYİM

       Motosiklet kimileri için vazgeçilmez bir tutkudur.

İnsan motosiklet üstünde kendini özgür hisseder.İki teker seni nereye götürür bilinmez. Farklı modeller farklı tarzlar insanı yansıtır adeta. Yaşınız kaç olursa olsun o rüzgarı yiyince vazgeçemez insan.

  Özgürlüğün tadı motosiklet ile bir başkadır. Biz kurye eşleri için motosiklet bambaşka bir duygudur. Ailemiz için geleceğimiz için ekmek teknesidir. Rahat rahat gezemediğimiz bir taşıttır

Her gün diken üstünde bekleriz o motosiklet sesini..Eşimize ulaşamadığımız zaman içimiz titrer bir korku alır bizleri..

Karda yağmurda çamurda

Ayazda veya çok sıcak havalarda biz hep endişe içinde bekleriz o motosikletin yollarını.

Çünkü riskli bir iş yapar eşlerimiz. Hem canı hem malı önemlidir çünkü Motosiklet arıza yapmamalı bir şeyi eksik olmamalıdır. Canımız vardır üstünde. Evlerimize helal lokma için döner o iki teker Kurye eşi olmak nasıl diye sorarsanız Özgürlükle yaşam savaşı arasında boğaz derdinde işini hakkıyla yapmaya çalışan eşlerimizin arkasında durmaya çalışan ama kalpleri her kontak açıldığında titreyen insanlarız derim. Sizler sıcacık evlerinizde siparişlerinizi beklerken bizler ısınmak için soba açarken bile eşimiz üşümüştür deriz..

   Yağmur yağdığında sizler camın önünde kahvenizi yudumlarken biz umarım eşimiz çok ıslanmamıştır inşallah motosikletleri kaymaz diye dua ederek izleriz yağmuru..Sizler sadece size paket getiren sipariş getiren evrak getiren bir MOTOSİKLETLİ KURYE görüyorsunuz ama kuryelerin arkasında her gün yollarını endişe ve korku ile bekleyen aileleri var..

 LÜTFEN MOTOSİKLETLİ KURYELERİ FARK EDELİM.

 

CEREN ARSLAN