Nurettin DUMLU


Erzurum Siyasetinde Serhat Can Eş

.


Muhalefetin olmadığı ve adının duyulmadığı ilimizde 31 Mart'ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde yapılan hazırlıkların içerisinde en göze çarpanı, Erzurum CHP'de başlayan ve Serhat Can Eş’ in il başkanı olmasından sonra kendisini daha bir farklı gösteren hareketlilik oldu.

CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, yapmış olduğu hareketli siyaset sayesinde Erzurum siyasetine taze kan katarak canlanmasına sebep oldu. Bulunduğu her ortamda CHP'yi ve Erzurum için atılacak olan adımları anlatan Serhat Can Eş yapmış oldukları hazırlık çalışmalarından dolayı bu seçimlerin çok çekişmeli ve iddialı geçeceğini belirterek il genelinde birçok ilçe belediyesinin kendileri tarafından alınacağını, adaylarını o ilçelerin kendi halkından ve sevilen isimlerinin içersinden seçtiklerini belirterek, iddialıyız dedi.

Uzun zamandır Erzurum siyasetinde böylesine bir hareketliliğin yaşanmadığını ifade eden vatandaşlar ise CHP nin yeni il başkanı Serhat Can Eş’in il siyasetine hareketlilik getirdiğini belirterek sandıktan ne çıkacağının sürpriz olduğunun altını çizdiler.