Selman Soğukpınar


15 TEMMUZ MANKURTLAŞMIŞ BEYİNLERİN RUHU SATILMIŞLARIN İHANETİYDİ

15 TEMMUZ MANKURTLAŞMIŞ BEYİNLERİN RUHU SATILMIŞLARIN İHANETİYDİ


 

15 Temmuz kara gece mankurtlaşmış beyinlerin, ruhunu satanların, milletini katlederek devletini yıkmak isteyenlerin ihanetiydi.
Türk MİLLETİ ve DEVLETİ sonsuza kadar var olsun.
Türk Milletinden ve Devletinden yana tavrı net olanlara selam olsun.
O kara geceyi yaşatanlar kahrolsun.
Şehitlerimizin ruhu şad olsun.. 
Nedir Mankurt?
Juan Juanlar, yakaladıkları Kırgız gençlerinin kafatasını keser, açıkta kalan kısma yeni yüzülmüş bir deve derisini yapıştırır, gençleri kollarından, ayaklarından bağlayarak güneşte öylece bırakırlar.
Sıcağın etkisiyle büzülen deri beyni sıkıştırır. Bu işlemde çoğu kişi ölür, sağ kalanlar ise efendisinin her dediğini yapan bir Mankurt’a dönüşür.
Mankurt; anasını atasını unutur; onun için önemli olan efendisi ve efendisinin çıkarlarıdır artık.
Gün Olur Asra Bedel’de anlatılan işte bu şekilde Mankurtlaştırılmış Coleman’ın hikâyesidir.
Ancak annesi oğlunu kurtarmak ister.
Fakat Mankurt annesini, efendisinin sürülerine zarar vermek isteyen bir düşman olarak görür ve onu öldürür.
15 Temmuz alçaklığını gerçekleştirenler işte mankurtlaşmış beyinlerdir ve işin en can acıtan yönü de budur.
Bu saldırıyı gerçekleştiren Mankurtlar, darbe ile ülkenin yönetimini ele geçiremeyeceklerinin, halkın bunu kabul etmeyeceğinin farkındaydılar.
Mankurtlaşmış bu kişiler maşası oldukları güçlerden aldıkları emir doğrultusunda Türkiye’yi diz çöktürmeyi, bu sayede efendilerinin hedeflerini daha kolay gerçekleştirmelerini sağlamayı amaçladılar. 
Fakat çok şükür ki hesapların üzerindeki hesap, oyunların üzerindeki oyun, tuzakların üzerindeki tuzak buna müsaade etmedi.
Halkımızın engin sağduyusu yine galebe geldi ve bütün oyunları bozdu.
Şimdi bize düşen 15 Temmuz bilincini oluşturmak ve her daim diri canlı ve etkin kılmak bu ülke sevdalılarının boynunun borcudur.
Bu borç her şeyden ve herkesten önce 15 Temmuz’un tüm şehitleri ve gazilerine olan borcumuzdur.
Bu yüzden On beş Temmuz’u iyi anlamak ve gelecek nesillere iyi anlatmak boynumuzun borcudur.
Unutmadık, Unutmayacağız, Unutturmayacağız..
Çünkü 15 Temmuz büyük Türk Milletinin topyekûn dün Çanakkale’de dediği gibi bugünde Türkiye geçilmez dediği tarihin adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin aradan geçen yüz yılın ardından yine önüne koyulan emperyalist çizelgelere kabul edilemez demenin adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Dedemiz darağacındaki Menderes için ağladı.
Babamız Özal ve Erbakan için ağladı ama biz ve çocuklarımız bedeli ne olursa olsun Erdoğan için asla ağlamayacak bunun bedeli cansa can, kansa kan ile ödenecek ama Erdoğan asla verilmeyecek diye yedi düvel haine haykırıldığı günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin mübarek bayrağına olan aşkından tanka, topa ve tüfeğe göğsünü siper ettiği günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin memleketine olan sevdasından bu memlekette bedeli ne olursa olsun ezan susmayacak, bayrak inmeyecek diye haykırdığı günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin dünyanın en kadim vatanını katiller sürüsüne bırakmama savaşının verildiği günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Vatikan'ın şeytan çocuklarına meydanı dar edildiği günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin bütün küfre Muhammed olduğu günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin bütün zalimlere karşı Sultan Fatih, Nene Hatun, Ulubatlı Hasan olduğu günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin bir gecede bir biri ile helalleştiği kurtuluş mücadelesi için meydana indiği direnişin adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin beş yaşındaki çocuklarının dahi eline aldığı Albayrak ile tekbir getirerek zalimlerin üzerine yürüdüğü günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Şehadete aşık dediği günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Abdülhamid’imizi bizden alacaklarmış diyenlere milletin cevabı hepimizi tek tek teslim almadan Abdülhamid’imizi asla alamazlar dediği günün adıdır.
15 Temmuz büyük vatanı için şehadete koşan Ömer Halislerin şehit düştüğü günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin kıymetli üniformasına gizlice sinmiş alçakların, hainlerin, teröristlerin burunlarının yere sürtüldüğü günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Anadan, babadan, yârdan, candan geçtiği günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin bir gecede Allah'ın rahmeti ile zilletten izzete kavuşmanın adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin uzaktan birşey olur mu bunlardan denilen gençlerden bir vatanın kurtarıldığı günün adıdır...
15 Temmuz büyük Türk Milletinin tek ayağı ile seksen yaşında ki dedenin pehlivana dönüştüğü gecenin adıdır..
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Adnan Menderes'i elinden alınmış halkın isyanının yarım asır içinde tutup patlamasının adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin kulaklardan artık hiç silinmeyecek selaların bir kıyama dönüştüğü günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin liderinin meydanlara inin çağrısına ölümüne REİS ölümüne diyerek, Allah-u Ekber Allah-u Ekber nidaları ile diye karşılık vererek şehadete yürüdüğü gecenin adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin Firavun ’un, Nemrut’un ve Ebu Cehillerin kalıntılarına dünyanın dar edildiği günün adıdır.
15 Temmuz büyük Türk Milletinin İbrahim’lerini ateşe atmaya çalışan Nemrut’ların ateşinin canla, kanla söndürüldüğü günün adıdır.
Kısacası 15 Temmuz şehadetine koşan büyük Türk Milletinin bolluğu içinde melekler ordusunun yeryüzüne indiği günün adıdır.
On beş Temmuz büyük Türk Milletinin yedi düvel haine..
Yılmadık..
Yıkılmadık..
Türkiye İslam kalesidir..
Kudüs ağlamayacak..
Kabe’nin nuru sönmeyecek..
Muhammed (s.a.v)’in sancağı yere düşmeyecek dendiği günün adıdır.
15 Temmuz hain kalkışma gecesini, üstlendiği özne rolü ve takındığı fedakar tavrıyla yüksek bir mücadele ve tarihte eşine benzerine rastlanılmamış bir zafere irca ettiren milletimize, bir kez daha minnetimizi sunuyoruz.
Rabbim bu Aziz vatana, bu Necip Millete bir daha on beş Temmuzlar yaşatmasın..
Canlarıyla bu toprakları bizlere vatan kılan bütün şehitlerimize bir kez daha Yüce Rabbimizden rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum..
BİLESİNİZ Kİ; 15 TEMMUZ MUHAMMED (S.AV)’İN ORDUSUNUN, EBU CEHİL’İN ORDUSUNA GALİP GELDİĞİ GECENİN ADIDIR..