Gürhan Özorhun


OYNATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDE!


Kimi susar sabrını gösterir, kimi susar işini yürütür.

Yürek sahibinin kiralık sevdası, bir bardak çayda boğulan vefadır. Ağlayarak öksüren yere salya bırakır. Takkesi ve sarığı kendinden önce gidenlerin elleri öpülüyorsa;  Ezber edenlerin toplanma yeri kahvehaneler olursa, sözün bittiği yerdeyiz..
 Semalarımızda döviz ve altın kanat çırparak bir yükselip bir alçalırken, petrol, doğalgaz, elektrik, gıda maddelerine zamlar yağarken; Oynatmaya az kaldı doktorum nerde?

Resmi enflasyon %25, halkın enflasyonu %50, işsizlik oranı %11, banka kredi faizleri%50 iken büyüme oranı %7 olarak açıklanıyorsa; Ekonomist yazarçizer ve Prof ve Doçentlerimiz suskun kalıyorsa, oynatmaya az kaldı doktorum nerde!
Küçük esnaf, dar gelirli, asgari ücretli ve emekli ağzını tavana dikerken; . Doğal gaz ve elektriğe 2 ay zam yok açıklamalarıyla enflasyonla mücadele ediyoruz! 
Bu olanlar psikolojik ve dış güçlerin oyunu diye izah etmeye çalışanlar, bu vefakâr ve cefakâr milletimin psikolojik sorunlarına çare bulamıyorsa, elbet teki avazım çıktığı kadar bağıracağım. Oynatmaya az kaldı doktorum nerde!

Pahalı yaşamdan Ucuz gösteri festivaller düzenlenirken, kabartma tozu yüklü yalanlar havaiyi fişek görüntüsüyle semalarımız aydınlanıyor! Muhalefeti itibarsızlaştırırsanız; kime oy vereceğim sorusuyla karşı karşıya kalırsınız! Yapılmak istenende tam da budur! Sakız gibi çiğneyip uzatılan af istekleri rağbet görülecek gibi değil; hala şişirip şişirip patlatılıyor..Kırık sapanla kuş avlanmaz! 

Günümüzde insanlar; Kemikleri toprak olmuş bedenlerden daha soğuklar!
Sevdamın ortağı olduğu gibi düşmanı da çok. Siyasi çizgimizde dün; Tak, Tak, Tak..Bu gün; Tak , Tuk, Tuk..Bilge liderle geldiğimiz nokta; İsnat edilen suçlarla birlikte; Papazı pastörize ederek Amerika?ya uçurduk! Oynatmaya az kaldı doktorum nerde! vesselam..

Baki selamlarımla..