Gürhan Özorhun


DEĞİRMENDE BUĞDAY, TAVADA BALIĞIM!


Gürhan ÖZORHAN
Oğuz Nağmeden: Oğuz Kaan derki,? Söylenen söz bakırdır, söylenmeyen
Söz altındır.?Bu durumda benim acil bir bakırcı dükkânı açmam gerekir.
Hayat dörtlü bir işlem.1- Çıkarır. 2- Toplar.3- Böler. 4- Çarpar.
Katkısız şeker gönlümden, Türk yüreği taşıyanlara selamım kalp atışlarınızı
düzenler mi bilemem!
Yalan ve iftira atmadan, gıybet duygusu yaşamadan yazıya başlarım. Ülkemde olan
olaylar ve insanlar bu süzgeçten geçerek sizlere ulaşır
Şeytanın insan kılığına girmesine gerek kalmamış, çünkü insanlar şeytanlaşmış! Yüz yıllardır taşlıyoruz demek ki isabette sorunumuz var.
 
Rüzgâr yönünü değişmiş; Garip düzlüğe çıkar mı? Son yıllarda MHP de yaşanan olaylar
bölünme değil, siyasetin kentsel dönüşümdür.Bir tarafım donuk, bir tarafım yanık..
 
Siyasiler değirmenci, bizlerde buğday olduktan sonra her zaman bizi un eder eler ekmek yapar ateş de pişirirler. Balıkla ayni kaderi paylaşıyoruz. Biz fırında, balık tavada dünyada cehennem ateşini tadıyoruz. Mitinglerde sözün muhtevasını anlamadan alkış tutan kalabalıklar topluluğu, ülkemim, ekonomik siyasal ve sosyal gelişmesinde mihenk taşı. İşe geç kalmış memur sakallı gençlik. Sünnet mi, sakal mı, imaj mı belli olmayan kirli sakallı orta yaşlı insanlar ya kahvelerde okey oynamakta yada sokakta ve AVM lerde dolaşmakta.
Yalanı bayraklaştıranlar, flamalara sopa aramak zahmetine girmiyorlar, eline alan koşarak çiftlik banka yem olmaya marş marş. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrinde ki başarısı yalnızca emperyalistlere vurulmuş bir tokat değil,15 Temmuz çetesine, TSK içinde yerleşmiş veya yerleştirilmiş gizli hasımlara, biz bu askerlerle mi savaş kazanacağız diyen yamuk ağızlara verilmiş en büyük ders, vurulmuş en büyük tokattır. Allah ordumuza ve güvenlik güçlerimize zeval vermesin dualarımla, sevenlerimi 1 Nisan 2018 Pazar günü saat 14.30 da İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde 2 cisi düzenlenen Palandöken Ödül Törenine bekliyorum..
Ülküyle Esen Kalınız.