Gürhan Özorhun


LİDERE SADAKAT


Lidere sadakat kelimesiyle eş dost ve arkadaşlarımızı ne kadar inciticimizin farkında bile değiliz. Liderin yanlışına doğrumdur diyenler; Hala aynı çizgide misiniz? Milletvekilliği listeleri açıklandığında hayal kırıklığı yaşayanlar, sadakatsizliği apaçık ortada olan liderlerine ses çıkarmada zorluk çeken sizler! Bu duygunuzu Atatürk ve Başbuğ Alpaslan Türkeş gibi bir lidere gösterseydiniz, milletimiz bu yaşananları yaşamayacak, sadakatin acı tokadının izlerini suratınızda taşımıyor olacaktınız.

 

Ekonomide siyasi tellallara değil, cebinizde haykıran ses kulak verirseniz, fitneye kapı aralayan ekonomi yönetiminde çöküş yaşayan AKP iktidarını görüyor olurdunuz.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday olmadı figüran kullanıyor diye eleştiri oklarını fırlatanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli?ye neden aday olmadın da, dün acımasız bir şekilde hakaret vari söylemlerinizle eleştirdiğiniz AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan?ı destekleyeceğinizi açıklayarak gizli iltihakını dile getirmezsiniz diye sorarlar adama?

Netice: Destek verdiğin siyasi partiye fon müziği ol! Parti içi ve dışı muhalif sesleri kıs koltuğu garanti altına al..

Sürekli bayrak ve flama değiştiren ve fonlananların verdikleri siyasi kokteylin ne davetlisi nede destekçisi oldum ve olmayacağımda. Yalnız doğru ve doğruları yazan kalemimim efendisi olarak toplumdaki yerimi alarak, kuyudaki Yusuf?un sabrını göstererek; Aldanan Kapkaççılara Postasını koyan, Milletin İttifakında İYİ lerin kazanacağı, temennisiyle haydi sandık başına. Değirmenin suyu bitti. Taşıma suyla değirmen dönmüyor artık!

Ülkü ile kalınız?