Zekiye Çomaklı’nın İzmirlilere söylediği sözler büyük tepki topladı

Erzurum Girişimci Kadınlar Dernek Başkanı Zekiye Çomaklı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda İzmirlilere hakaret dolu sözler sarf etti. Tepki çeken videoyu Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz’da sert sözlerle eleştirdi.


ERZURUM 31.03.2020 15:50:00 0
Zekiye Çomaklı’nın İzmirlilere söylediği sözler büyük tepki topladı

Erzurum Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bülent Oğuz tepkisini şu sözlerle dile getirdi, “Hiç kimse bir kişiyi, bir toplumu, bir şehri hedef gösterip ırkçılık yapamaz. Aslında bunlara cevap vermek bile doğru değildir. Kendilerini adam zannederler.

 

“Bu zihniyete dikkat etmek gerek”

Bu zavallı haddini bilmez kişi Nene Hatunların, Kara Fatmaların kemiklerini sızlatmıştır. Yarın Ermenistan tarafından bir  işgal olsa bu insanın o zaman hangi tarafta olacağını merak ediyorum. Örnek verdiği yerler belli emperyalistler ve kapitalistler, milyonlarca Müslüman katilleri. Bu zihniyete dikkat etmek gerek. Tam olarak bu zihniyet Mustafa Kemal’e idam kararı veren zihniyet değil mi?

Bugün geldiğin yer ve konuma bak ve kimin sayesinde orada olduğunu hatırla, geçmişini unutma. Bugün Erzurum geçmişte yaşananları unutmamıştır ve aynı zamanda gelecekte de hata yapmayacak bir şehirdir. Ama senin hangi düşüncede ve zihniyette olduğunu çözemiyoruz. Erzurum halkı kesinlikle seninle aynı zihniyeti paylaşmamaktadır. Bunu da tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim. Yurdun kurtuluş meşalesi olan İzmir’e binlerce selam ve şükranlarımı iletiyorum.”


 

 


 

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA