Yuvamız İzmirli Çocuklar Yeni Yıl Coşkusunu Yaşadı

Yuvamız İzmirli Çocuklar Yeni Yıl Coşkusunu Yaşadı

Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri'nde eğitim alan çocuklar, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen yeni yıl partisinde doyasıya eğlendi. Başkan Cemil Tugay'ın eşi Öznur Tugay ile pasta kesen minikler, 2026 yılı için dilekl

Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezlerinde eğitim alan çocuklar, yeni yıla sayılı günler kala unutulmaz bir sürprizle karşılaştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZELMAN AŞ tarafından Tarihi Havagazı Fabrikası Sergi Salonu'nda düzenlenen özel etkinlik, miniklerin yüzünü güldürdü.

İZMİR (İGFA) - Yeni yıl temalı süslemelerle donatılan mekan, rengarenk bir parti alanına dönüştü. Çocuklar, bu özel dekorasyon eşliğinde yeni yıl coşkusunu doyasıya yaşama fırsatı buldu.

Noel Baba'nın da katıldığı kutlamada, birbirinden eğlenceli şarkılar eşliğinde dans edildi. Ardından sahne alan sihirbazın gösterisi, çocukları büyüleyici anlara taşıdı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın eşi Öznur Tugay da etkinliğe katılarak çocukların sevincine ortak oldu.

Öznur Tugay ve çocuklar, hep birlikte yeni yıl pastasını kesti. Bu anlamlı anda, 2026 yılı için dilekler paylaşıldı ve yeni yılın tüm çocuklara mutluluk getirmesi temenni edildi.

Kutlamaya İZELMAN Yönetim Kurulu Başkanı Aybala Yentürk, Genel Müdür Yılmaz Mede, Genel Müdür Yardımcısı Merve Doğan Gürsel ve Yuvamız İzmir Çocuk Etkinlik Merkezleri Müdürü Eda Kaygusuz da katılarak, çocuklarla birlikte bu özel günü kutladı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Kocaeli Zabıtası: Denetimden İnsana Uzanan Yardım Eli
Metal İşçileri Mudanya'da MESS TİS Dayatmasına Karşı Alanlara Çıktı
Manisa Büyükşehir'den Arıcılara ve Kooperatiflere Güçlü Destek
CHP Bursa'dan Asgari Ücrete Sert Tepki: 'Yere Batsın Böyle Düzen'
Yuvamız İzmirli Çocuklar Yeni Yıl Coşkusunu Yaşadı
Haberi Sesli Oku