Yılmaz Akbaşlı: “Mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyoruz ama golü zor buluyoruz”

.


ERZURUMSPOR 25.09.2021 18:41:00 0
Yılmaz Akbaşlı: “Mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyoruz ama golü zor buluyoruz”

Adanaspor Teknik Direktörü Yılmaz Akbaşlı, mağlup oldukları BB Erzurumspor maçının ardından, “Golü kendi kalemize atmamız moralimizi bozdu. Mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyoruz ama eksiğimiz gol. Bunu kısa sürede giderip daha iyi sonuçlar alacağız” dedi.
TFF 1. Lig’in yedinci haftasında deplasmanda BB Erzurumspor’a 3-1 mağlup olan Adanaspor’da Teknik Direktör Yılmaz Akbaşlı maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Akbaşlı, iyi mücadele ettiklerini fakat golü erken bulamadıklarını ifade ederek, “Maça iyi başladık. Bizim kaçırdığımız golün aynı pozisyonundan gol yedik. Golü kendi kalemize atmamız bizim moralimizi bozdu. Mücadele yönünden her takımla kafa kafaya oynuyoruz ama eksiğimiz gol. Bunu kısa sürede giderip daha iyi sonuçlar alacağız. Erzurumspor’u kutluyorum" dedi.

SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükgöz Barış Mahallesi esnafıyla kahvaltıda buluştu
Bursa Nilüfer’de her yaşa özel yaz etkinlikleri başladı
Konya İtfaiyesi’nden yürekleri ısıtan kurtarma operasyonu
Çivril’e doğal arıtma tesisi: DESKİ’den sıfır enerjili çevre yatırımı
Diliskelesi Şehitlik Anıtı açıldı

SON DAKİKA