KÜLTÜR SANAT

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Yıldızlılar, ‘Engel değil yıldız ol’ diyor

.


KÜLTÜR SANAT 18.02.2020 21:12:00 0
Yıldızlılar, ‘Engel değil yıldız ol’ diyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteklediği Türkiye’nin en başarılı teknoparkı Yıldız Teknopark, YTÜ Kalite ve Verimlilik Kulübü ve YTÜ Sosyal Sorumluluk Kulübü iş birliğiyle toplumumuzdaki engelli bireylerin engellerini kaldırabilmek amacıyla ‘Engel Değil Yıldız Olmak’ yardım gecesi düzenliyor. Yardım gecesinden elde edilecek gelirin tümü Elazığ’da depremzede engelli bireylerin ve diğer ihtiyaç sahibi engelli bireylerin medikal cihaz ihtiyacı için kullanılacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü’nün desteklediği Yıldız Teknopark, YTÜ Kalite ve Verimlilik Kulübü ve YTÜ Sosyal Sorumluluk Kulübü iş birliği ile toplumumuzdaki engelli bireylerin engellerini kaldırabilmek amacıyla düzenlenecek ‘Engel Değil Yıldız Olmak’ yardım gecesi “engelleri kaldırmaya” dikkat çekecek.

24 Şubat 2020 Pazartesi, 17:00'de Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek yardım gecesinde; Emir Can İğrek konseri, Dansfabrika dans ve engelsizsevda.com tiyatro gösterisi de izleyicilerle buluşacak. Yardım gecesi; Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Avcılar Belediyesi Başkanı Turan Hançerli, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Şükrü Boyraz ve Engelli Okçuluk Milli Takım Sporcusu 2013 Dünya, 2014 Avrupa Şampiyonluğu ünvanına sahip Burcu Dağ’ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Yardım gecesinden elde edilen gelir ve yapılan maddi yardımın tümü; Yıldız Teknik Üniversitesi gözetiminde, Türkiye Sakatlar Derneği’ne aktarılıp Elazığ’da depremzede engelli bireylerin ve diğer ihtiyaç sahibi engelli bireylerin medikal cihaz ihtiyacı için kullanılacak.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA