YENİCE ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN BEDFE'YE ZİYARET

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu'na bağlı İnegöl Yenice Erzurumlular Kültür ve dayanışma derneği Başkanı Nihat Koç ve yönetim kurulu üyeleri BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları'nı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.


GÜNDEM 16.01.2020 12:08:00 0
YENİCE ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN BEDFE

BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Yenice Erzurumlular Kültür ve dayanışma derneği başkanı Nihat Koç ve yönetimine başarılar diledi.

İnegöl Yenice Erzurumlular Kültür ve dayanışma derneği Başkanı Nihat Koç ise yaptığı açıklamada , ’’Bursa ve çevresinde  örnek bir dernek olmak,   Erzurum'umuzun  ismini güzel çalışmalarla duyurmak için yönetimimizle beraber el ele vermiş bulunuyoruz. Yenice Erzurumlular  Derneği adı  altında  genç kardeşlerimiz Hemşehrilerimiz  için çok faydalı işler yapmaktayız.” Dedi.

BEDFE Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğulları'da "federasyonumuza  bağlı bulunan derneklerimizle  el birliği ve gönül birliği içerisinde  çalışmaktan mutluyuz. Amacımız Erzurum ve Erzurumluyu en güzel şekilde temsil etmektir.Erzurum'u temsil eden derneklerimizin  Yaptıkları güzel ve örnek çalışmaları, projeleri takip etmekteyiz. Allah yar ve yardımcıları olsun , Allah utandırmasın. Maşallah Yenice Erzurumlular Kültür ve dayanışma  derneğimizde bunlardan bir tanesi bugünde bizleri ziyarete geldiler ben federasyonumuz yönetim kurulu üyeleri ve şahsım adına teşekkür ediyorum.’’ dedi.
 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA