Yeni Nesil Sanat Galerisi “Artopol”Ün Açılışına Ünlü İsimler Katıldı


KÜLTÜR SANAT 11.03.2020 11:40:00 0
Yeni Nesil Sanat Galerisi “Artopol”Ün Açılışına Ünlü İsimler Katıldı

Seçkin sanat eserlerinin sergilendiği Artopol Sanat Galerisi, 42 Maslak’ta gerçekleştirilen özel bir davetle kapılarını açtı. İş ve sanat dünyasından Nefise Karatay Day, Emin Hitay, Erol Özmandıracı, Naz Elmas Özmandıracı, Cem - Hülya Kalyoncu, Mehmet Ali – Jülide Berkman, Murat – Rima Kolbaşı gibi ünlü isimlerin katılımıyla düzenlenen açılışta sanatseverler, “Union by Artopol” ve “Yiğit Yazıcı Workshop” grup sergilerini de deneyimleme şansı yakaladılar.

 

42 Maslak Shopping Mall, Pınar Türker Uygun’un yirmi yılı aşkın deneyimleri üzerine kurduğu, kurumsal sanat platformu Artopol Sanat Eserleri Tic. A.Ş.’yi bünyesine kattı. Farklı ve yepyeni bir oluşum olan Artopol, Nefise Karatay Day, Emin Hitay, Erol Özmandıracı, Naz Elmas Özmandıracı, Cem - Hülya Kalyoncu, Mehmet Ali – Jülide Berkman, Murat – Rima Kolbaşı gibi iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı bir davetle kapılarını açtı. Bu özel gecede misafirler, “Union by Artopol” ve “Yiğit Yazıcı Workshop” grup sergilerini de deneyimlediler.  

 

Artopol Sanat Galerisi, Nilay Özenbay, Nihan Yardımcı Çetinkaya ve Burcu Bulak’ın son dönem eserlerine yer veriyor. Bünyesinde her bütçeye ve her zevke uygun eserler yer alıyor. Türkiye ve uluslararası sanat piyasasında kabul görmüş seçkin sanat eserleri, farklı tekniklerle yapılmış tablolar, edisyonlu sınırlı baskılar, heykeller ve dijital sanat eserlerinden oluşuyor.

 

Uluslararası standartlarda farklı ve iddialı mekânıyla Artopol, 42 Maslak Shopping Mall’un 5’inci katındaki Art!SPACE’te yer alıyor. Sanat deneyimini en iyi şekilde yaşatmayı ve doğru sanat eserini doğru fiyatla alıcısına ulaştırmayı hedefleyen galeri, bu kapsamda sanat eseri alımında tüm kredi kartlarına vadesiz taksit imkânları sağlayan tek galeri olma özelliğini taşıyor.

 

Galeri hakkında detaylı bilgi için: www.artopol.com veya Instagram hesabı: “artopol_gallery”yi ziyaret edebilirsiniz.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA