Yaşlanma etkilerine iğnesiz ve acısız çözüm

Kırışıklıkları yumuşatma ve gevşek cildi dolgunlaştırmada artık enjeksiyon ve acı içermeyen, ileri teknoloji bir çözüm var


SAĞLIK 5.11.2019 10:19:00 0
Yaşlanma etkilerine iğnesiz ve acısız çözüm

BOTO-ZoneX! Akten Kozmetik Laboratuvarı’nda yeni nesil Niozom teknolojisiyle formüle edilen Thalia Natural Beauty BOTO-ZoneX, botulinum toksinine kozmetik bir alternatif olan “Hexapeptit-19 kompleks ile hyalüronik asit bileşimi” içeriyor. “Yaşlanma Karşıtı Akıllı Çözümler” sunan Thalia Natural Beauty BOTO-ZoneX, Krem Jel ve Dudak Serumu olmak üzere iki üründen oluşuyor.

 

İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren NGS Biyoteknoloji’nin kurucu ortaklarından olan, kendi laboratuvarında da AR-GE çalışmalarını sürdüren Akten Kozmetik, son olarak “Yaşlanma Karşıtı Akıllı Çözümler” sunan BOTO-ZoneX’i yarattı.

 

Yeni nesil Niozom teknolojisiyle formüle edilen BOTO-ZoneX, özellikle alın, göz çevresi, dudak ve boynun etrafındaki kırışıklıklara mükemmel bir çözüm sunan “Hexapeptit-19 kompleks ile hyalüronik asit” bileşimi içeriyor. Enjeksiyonsuz ve acısız bu bileşim botulinum toksinine kozmetik bir alternatif olarak dikkat çekiyor.

 

Derin, inatçı çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak amacıyla ileri teknoloji bir ürün olarak geliştirilen BOTO-ZoneX, kadifemsi dokusuyla kas hareketlerini engellemeden cildi dolduruyor. Anında etki sunarak cildin daha pürüzsüz, parlak ve genç görünmesini sağlıyor.

 

Üstelik BOTO-ZoneX, düzenli kullanımda ciltteki kolajen sentezini artırıyor, bu şekilde cildin kırışıklıkla mücadele yeteneğini canlandırıyor. Mevcut kırışıklıkları en aza indirirken yenilerinin oluşmasını engelliyor.

 

BOTO-ZoneX, ayrıca cildi derinlemisine nemlendiriyor ve bakımını yapıyor.

 

Kırışıklık giderici ve dolgunlaştırıcı iki ürün

 

Yaşlanma Karşıtı BOTO-ZoneX Krem Jel

Yeni nesil Niozom teknolojisiyle formüle edilen BOTO-ZoneX Krem Jel, yüz ifadelerinin oluşturduğu kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olmak için geliştirilmiş "Hexapeptit-19 kompleks ve hyalüronik asit" bileşimi içeriyor. BOTO-ZoneX Jel Krem, bir dolgu maddesi gibi işlev görüyor ve yüz hareketlerinin neden olduğu kırışıklıkları doldurup azaltıyor. Omega bakımından zengin chia tohumu yağı ve magnolo&honokiol özleriyle yoğun nem veriyor, cilti rahatlatıp pürüzsüzleştiriyor. Elastikiyet kaybının önlenmesine ve cilt esnekliğinin artırılmasına destek oluyor.

 

Kullanım şekli: Alın kırışıklıkları, düşük kaş ve göz kapakları, gözaltı torbaları, kaz ayakları, dudak kenarları, boyun çevresi gibi gerginleştirmek istediğiniz bölgelere parmak uçlarınızla nazikçe ince bir katman olarak uygulayın. Mimik yapmadan ürün yüzünüzde kuruyana kadar iki üç bekleyin. Ayrıca nemlendirici krem kullanmanıza gerek yoktur.

 

Yaşlanma Karşıtı BOTO-ZoneX Dudak Serumu

Yeni nesil Niozom teknolojisiyle üretilen BOTO-ZoneX Dudak Serumu, içeriğindeki "Hexapeptit-19 kompleks ve hyalüronik asit" bileşimiyle, özellikle üst dudak ve çevresindeki ifade çizgilerini azaltmaya karşı mükemmel bir çözüm sunuyor. BOTO-ZoneX Dudak Serumu, esnek ve genç görünen dudaklar için düzgün kontur görünümünü desteklerken enjeksiyonlardan daha doğal bir dolgunlaştırıcı etki yaratıyor. Ürünün içeriğindeki vitamin bakımından zengin chia tohumu yağı, cildin elastikiyetini artırmak için derinlemesine nemlendirip yumuşatıyor, hyalüronik asit desteğiyle de yoğun hidrasyon (sıvı desteği) sağlıyor. Bu şekilde gözle görünür yaşlanma belirtilerine karşı bariyer oluşturuyor.

 

Kullanım şekli: Sabah ve akşam cilt bakım rutininizin son adımı olarak kullanın. Yeterli miktarda serumu küçük, dairesel hareketlerle üst dudak ve çevresine masaj yaparak uygulayın.

 

Fiyat: (Krem Jel-50 ml + Dudak Serumu-15 ml) 149,99 TL

 

www.thalia.com.tr

www.instagram.com/thalianatural

@thalianatural

#thalianatural

 

Editöre not: Adını doğa perisi Thalia’dan alan Thalia Natural Beauty; bir aile şirketi olan Akten Kozmetik tarafından yüzde 100 doğal, yüzde 100 teknolojik, yüzde 100 inovatif, yüzde 100 kaliteli ve yüzde 100 yerli bir marka olarak 2006 yılında yaratıldı. Thalia Natural Beauty’nin cilt bakımından vücut bakımına, saç bakımından bebek ürünlerine, sabundan parfüme uzanan geniş yelpazesindeki her bir ürünü doğaya, insana ve yaşama duyulan sevgi ve saygıyla hazırlanıyor. “Doğallığı Yaşamak Hakkınız!” sloganıyla markanın yaşama duyduğu saygının, doğaya olan inancının ve kaliteye verdiği önemin altı bir kez daha çiziliyor. Thalia Natural Beauty, doğayı içinde saklıyor. Hindistan cevizi, sakura, aloe vera, yasemin, vanilya, portakal, biberiye, jojoba, ısırgan, sarımsak, karahindiba, çarkıfelek, avokado, nar, defne, ardıç, atkestanesi, çörek otu, zeytinyağı, argan yağı ve daha niceleri doğadan eşsiz Akten Kozmetik teknolojisi aracılığıyla ürünlere akıyor. Coenzym Q10, hyaluronik asit, Akten Kozmetik’in patentli ürünü olan ve 24 çeşit bitki karışımından elde edilen PhytoComplex AHL aktifi (vs) ile destekleniyor. Her bir Thalia Natural Beauty markalı ürünün doğal ve doğru formülasyonlu olmasına dikkat ediliyor, en iyi ve en güçlü etken maddeler kullanılıyor. Ürünler, AR-GE çalışmalarına büyük önem veren Akten Kozmetik’in laboratuvarında elde edilen bitki özleriyle üretiliyor. Thalia Natural Beauty markalı ürünlerde kesinlikle SLS, SLES, paraben, parafin, koruyucu, hayvansal yağ, kostik gibi insan sağlığına zararlı madde kullanılmıyor. Ürünler asla hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Kalitesiyle global markalara eş değer olan Thalia Natural Beauty markalı ürünler, “Kaliteli ürün pahalıdır” algısı yıkılarak son derece ekonomik fiyatlarla tüketicilerle buluşturuluyor.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA