Voleybolda Şampiyon Aşkale

Voleybolda Şampiyon Aşkale

Erzurum'da düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda Aşkale İlçe MEM şampiyon oldu

Öğretmenlerin Spor Coşkusu

Erzurum'da 24 Kasım Öğretmenler Günü voleybol turnuvası sonuçlandı. 17-28 Kasım 2025 tarihleri arasında büyük bir heyecanla gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'na toplam 12 takım katılım sağladı.

Dostluk ve Fair-Play Ruhu

Sporun birleştirici gücüyle öğretmenlerin coşkulu mücadelesine sahne olan turnuva, dostluk ve fair-play ruhuyla tamamlandı. Turnuva sonunda Birinci Aşkale İlçe MEM, ikinci Aziziye Tarım Lisesi ve üçüncü Karaçoban İlçe MEM oldu.

Takımlara Teşekkür

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Tüm takımlarımızı göstermiş oldukları centilmence mücadele için tebrik ediyor, dereceye giren ekiplerimizi yürekten kutluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz" denildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Mahmut Arıkan: Türkiye, ABD ve İsrail ile aynı cephede olmamalıdır
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden uluslararası proje başarısı
Ordu Fatsa'da Toprak Sokak’a modern dokunuş
Malatya'da kutsal emanetlere yoğun ilgi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Beylikova’ya modern selektör tesisi kuruyor
Haberi Sesli Oku