Erzurum’un Oltu ilçesinde, Oltu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 13. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Kaymakamlık Konferans Salonu’nda düzenlenen genel kurula, birlik ve oda başkanları ile çok sayıda delege katıldı.
Genel kurulda divan başkanlığını Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat yürütürken, divan yardımcılığını Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yücel Karakaya üstlendi. Başkanlık için mevcut başkan Veysel Fidan, Samih Türkan ve Emre Altun yarıştı. Toplam 238 delegenin kayıtlı olduğu seçimde 189 delege oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda Veysel Fidan 98 oy alarak yeniden başkan seçildi. Emre Altun 67 oy alırken, Samih Türkan ise 22 oyda kaldı.
Genel kurulun ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Veysel Fidan, kendisine destek veren ve vermeyen tüm delegelere teşekkürlerini iletti. Fidan, Oltu’daki şoför ve otomobilci esnafının menfaati için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini ifade etti.