Van'da iş makinesi devrildi: Ölü sayısı 2'ye yükseldi

Van

Çaldıran'da kar temizleme yapan iş makinesinin devrilmesi sonucu iki işçi hayatını kaybetti.

Yoğun Tipide Meydana Gelen Kaza

Van'ın Çaldıran ilçesinde, Tendürek Geçidi'nde yoğun kar yağışı ve tipi altında kar temizleme çalışması yürüten bir iş makinesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle refüje çarparak devrildi. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 115. Erciş Şube Şefliği ekibinin 65 ACY 748 plakalı aracının kaza yapması üzerine bölgeye acil yardım ekipleri sevk edildi.

Kurtarma Çalışmaları ve Kayıplar

Olay yerine giden ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri, makinenin sürücüsü Erkan Uzun'u (44) cansız halde çıkardı. Yardımcısı Mehmet Özgür Yıldız (48) ise sıkıştığı yerden çıkarıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi.

Adli Süreç Başladı

Uzun ve Yıldız'ın cenazeleri otopsi işlemi için Van Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Çaldıran-Doğubayazıt kara yolu üzerindeki Demircik Mahallesi civarında meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Erzincan'da 44 aranan şahıs yakalandı
Sosyal medya platformu X şirketinin Paris'teki ofislerinde arama
Kemik yetersizliğinde implant mümkün mü? Diş Hekimi Dündar Özbaylar açıkladı
EBYÜ MYO'da 3 programa akreditasyon belgesi verildi
Selçuk İnan: "Hakemler adına utanç verici"
Haberi Sesli Oku