Elazığ'da 74 Yaşındaki Kayıp İbrahim Kaya İçin Geniş Arama

Elazığ

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 3 gündür kayıp olan 74 yaşındaki İbrahim Kaya için 130'dan fazla personelle süren arama çalışmalarını değerlendirdi.

Arama Geniş Bir Alana Yayıldı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Esentepe Mahallesi'nde 3 gündür kayıp olan 74 yaşındaki İbrahim Kaya için yürütülen arama çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Hatipoğlu, 139 personel, iz arama köpeği ve dronlarla sürdürülen operasyonda AFAD, emniyet ve jandarma ekiplerinin görev aldığını belirtti.

Umutlandırıcı Haber Bekleniyor

Şu anda 130'un üzerinde personelin görev yaptığını ifade eden Hatipoğlu, henüz umutlandırıcı bir haber alınmadığını kaydetti. Kayıp vatandaşın yanına cep telefonunu almadığı ve genellikle o civarda dolaştığı bilgisini paylaştı. Daha önce dolaştığı yerlere bakıldığını, arama ve tarama faaliyetlerinin geniş bir alanda devam ettiğini aktardı.

Keban Barajı'na Kadar Tarama

Vali Hatipoğlu, arama alanının Keban Baraj sahasına kadar genişletileceğini duyurdu. Hava şartlarının müsait olması durumunda İHA'ların da yönlendirileceğini belirterek, bir iz aramaya devam edildiğini söyledi. Vatandaşın sağ salim bulunmasının temennisini dile getiren Hatipoğlu, ekiplerin olağanüstü gayret sarf ettiğini vurguladı ve çalışan tüm personele teşekkür etti.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Elazığ'da Kamu Hastaneleri 2025 Yılı Değerlendirildi
VEDAŞ çalışanlarına akran zorbalığı eğitimi verdi
Elazığ'da Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
Çıldır Gölü'nde buz kırıldı, traktör sulara gömüldü
Elazığ'da 74 Yaşındaki Kayıp İbrahim Kaya İçin Geniş Arama
Haberi Sesli Oku