Vali Mustafa Çiftçi, Erzurum'da çekimleri devam eden "Dua" adlı sinema filminin yönetmeni Gökhan Işıklı'yı ziyaret etti. Ziyaret, ilde yürütülen kültür-sanat çalışmalarına verilen önemi ve desteği göstermesi açısından dikkat çekti.
Kardeşi Hakan Işıklı ile birlikte Işıklı Medya çatısı altında film, klip çekimleri, ses kayıtları, prodüksiyon ve müzik albümü çalışmalarını yürüten yönetmen Gökhan Işıklı, Vali Çiftçi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, yerel medya ve sinema sektörünün gelişimine yönelik olumlu bir adım olarak değerlendirildi.
Vali Çiftçi'ye gerçekleştirilen bu önemli ziyarette Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik ile Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Yer de eşlik etti. Üst düzey katılım, projeye verilen kurumsal desteğin bir göstergesi oldu.