EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

Vali Baruş öğrencilerle iftar yaptı

Vali Baruş öğrencilerle iftar yaptı

Vali Baruş öğrencilerle iftar yaptı

Erzurum Valisi Aydın Baruş iftarını öğrencilerle açtı, mutfağa geçerek yemek dağıtımına katıldı.
Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş ile birlikte EVYAP İbrahim Hakkı Fen Lisesi öğrencileriyle iftar programında bir araya geldi. İftar öncesinde gençlere hitap eden Vali Baruş, Ramazan ayının manevi atmosferinde öğrencilerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Orucun sabır, fedakârlık ve nefis terbiyesi anlamına geldiğini belirten Vali Baruş, bu sürecin gençlerin eğitim hayatlarında karşılaştıkları sınavlar gibi bir imtihan olduğunu vurgulayarak, "Yüce Rabbimizin rızasına uygun bir yaşam sürmek ve O’nun rahmetine erişmek en büyük hedef olmalı" dedi.
Erzurum’un en başarılı, azimli ve disiplinli öğrencilerinin eğitim gördüğü bu güzide okulda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Aydın Baruş, gençlerin gelecekte ülkemize önemli alanlarda hizmet edeceklerine olan inancını paylaşarak yatılı eğitimin kazandırdığı birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının da ayrı bir değer taşıdığını belirtti.
Vali Aydın Baruş, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti; gençlere eğitim hayatlarında başarılar dileyip Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Anahtar Kelimeler: vali baruş öğrencilerle iftar yaptı
Yorumlar (0)

GÜNDEM

Van’da sis ve kar yağışı yüksek kesimlerde etkiliyor
İleri sürüş uzmanından sürücülere uyarı: İftara yakın saatlerde çok daha fazla dikkat edilmesi gerekiyor
Elazığ fırınlarında Ramazan yoğunluğu beş katına çıktı
Erzincan’dan umre yolcuları dualarla uğurlandı
Erzincan’da "Bağımlılıkla Mücadele" eğitimi düzenlendi
Haberi Sesli Oku