Vali Aydoğdu: "Eğitimin gücü öğretmenlerimizin emeğiyle yükseliyor"

Vali Aydoğdu:

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Cumhuriyet Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerle buluştu ve eğitimin temel taşı olan öğretmenlerin önemini vurguladı.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ile birlikte Cumhuriyet Ortaokulu'nu ziyaret etti. Sınıfları ve öğretmenler odasını gezen Vali Aydoğdu, öğretmenlerle bir süre sohbet ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öğretmenlerin toplumun her kesimiyle iletişim içinde olduğunu ve gençlerin yetişmesinde en büyük paya sahip olduğunu vurgulayan Vali Aydoğdu, "Sizler sadece ders veren değil; rehberlik eden, ilham veren ve hayatlara dokunan kahramanlarsınız. Gösterdiğiniz özveri ve gayret her türlü takdiri hak ediyor. Bir ülkenin en büyük zenginliği iyi yetişmiş insan gücüdür. Bu nedenle çocuklarımızı vatanına, milletine ve değerlerine bağlı, çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış bireyler olarak yetiştirme göreviniz her şeyden daha kutsaldır. Bizler de görevlerinizi en iyi şartlarda yapabilmeniz için her zaman yanınızdayız" dedi.

Öğretmenlere verdikleri emekler için teşekkür eden Vali Aydoğdu, daha sonra öğrencilerle de bir araya gelerek derslerinde başarılar diledi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Çorum'da 3.869 çocuğa bayramlık desteği
Eskişehir’de öğrencilerden anlamlı talep
Antalya Büyükşehir’den toplu taşıma filosuna 19 yeni otobüs
Ankara'da 90’lar sokak oyunlarıyla ramazan etkinliği
Mardin Artuklu Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine ramazan paketi desteği
Haberi Sesli Oku