ÜSKÜDAR BELEDİYESİ YENİ ÜSMEK MERKEZLERİ İLE İSTANBULLULARIN HAYATINA DOKUNMAYI SÜRDÜRÜYOR

.


KÜLTÜR SANAT 2.11.2021 19:53:00 0
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ YENİ ÜSMEK MERKEZLERİ İLE İSTANBULLULARIN HAYATINA DOKUNMAYI SÜRDÜRÜYOR

 

 

 

Üsküdar Belediyesi tarafından bireylerin bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak, kişisel birikimlerini artırmak, meslekî ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, istihdam sağlamak amacıyla Üsküdarlıların hizmetine sunulan ÜSMEK’te (Üsküdar Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları) köklü gelenek yeni merkezlerle sürüyor. Üsküdar Belediyesi’nin sosyal belediyecilikte yarattığı farkı gözler önüne seren ÜSMEK, yeni merkezi ile İstanbulluların hayatlarına dokunmayı sürdürecek. Üsküdar’da açılacak Yavuztürk Kurs Merkezi ile ailesini genişleten ÜSMEK, daha fazla insanın hayatına dokunmak hedefiyle çalışmalarını hızlandıracak.

 

ÜSMEK’de müzik ve Gösteri Sanatları, Sanat ve Tasarım, Kişisel Gelişim, Seramik ve Cam, El Sanatları, Giyim Üretim Teknolojileri, Yabancı Dil gibi 72 alanda 3700 programda verilen eğitimler sürüyor. Bugün 14 merkez aracılığıyla sunulan eğitimler, yeni merkezlerle daha da yaygınlaştırılacak.

 

 

 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla, 4 Kasım Perşembe günü, saat 11.00’de, gerçekleştirilecek ÜSMEK Yavuztürk Kurs Merkezi’nin açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


SPOR


GÜNDEM

Başkan Büyükakın: ‘’Daha güzel bir Kocaeli için yola çıktık’’
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Muğla Büyükşehir kırsaldaki çınarların yanında
Başkan Zeyrek’ten ulaşımda kaliteli hizmet vurgusu
Düzce zabıtasından başarılı grafik

SON DAKİKA