Ünlü Marka Ve Tasarımcılar Leshow İstanbul Podyumunda


MAGAZİN 2.01.2020 11:01:00 0
Ünlü Marka Ve Tasarımcılar Leshow İstanbul Podyumunda

16/18 Ocak 2020 tarihleri arsında Harbiye-İstanbul Kongre Merkezinde 2.kez kapılarını açacak olan Leshow İstanbul’da yerli-yabancı ünlü marka ve tasarımcılar 3 gün sürecek defilelerde 2020& 2021 Koleksiyonlarını sergileyecekler.

 

Hakan Akkaya’nın kreatif direktörlüğünde gerçekleşecek defilelerde Tuba Ergin, Niyazi Erdoğan, Nil Uzun, Binnur Uyar gibi tasarımcıların yanı sıra, Manzari, Casiani ve Divine Luxury gibi yabancı firmalarda 2020& 2021 koleksiyonlarını Leshow İstanbul podyumunda satın almacılara sunacaklar.

3 gün sürecek fuarda Simay Bülbül, Çağla X Pelin, Murat Aytulum gibi önemli tasarımcılarımız da standlarında ürünlerini 26 ülkeden seçkin satın almacıya görücüye çıkaracaklar.

 

Fuarın Designer Area alanında 20 tasarımcı standının yanı sıra sürpriz konuklarla değişik konuların işleneceği etkinlik alanında workshoplar ve söyleşiler gerçekleştirilecek.

 

16-18 Ocak 2020 tarihleri arasında Harbiye- İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan 2. LeShow İstanbul’da deri hazır giyim, tekstil dış giyim, triko, aksesuar, ayakkabı ve çanta sektörlerinin nabzını tutan, Sacha Pacha, Sansar, Dessdi, Luigi, Serianno, Quardi, Balli, Manzari, Caraclan, Fernando, Vega, Franko Armondi, Esmeralda, Ardem Fur, gibi markaların seçkin yeni ürünleri sergilenirken, sektör ihracatına, iş hacmine destek olmanın yanı sıra İstanbul Harbiye’de modanın nabzı tutulacak.

 


SPOR


GÜNDEM

Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları
Dereceye giren öğrencilerin ödülleri Başkan Büyükgöz’den
Kocaeli Büyükşehir, evsiz vatandaşlara kol kanat geriyor
Büyükşehirden Ünye’ye modern park

SON DAKİKA