UİGAD AKADEMİ, KAYMAKAM KUBİLAY’I HEYECANLANDIRDI.

Uluslararası İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (UİGAD) heyeti, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Kubilay, UİGAD Akademi projesi ile yakından ilgilendi.


GÜNDEM 10.12.2019 17:00:00 0
UİGAD AKADEMİ, KAYMAKAM KUBİLAY’I HEYECANLANDIRDI.

Merkezi Sultanbeyli’de bulunan UİGAD’ın yönetimi, Kaymakam Kubilay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

UİGAD Genel Başkanı Cesim Yener başkanlığındaki heyette; derneğin genel sekreteri Selçuk Taşdemir, Genel Sayman Serpil Ayan, İstanbul İl Başkanı ve Marmara Bölgesi Sorumlusu Emrullah Güvener, yönetim kurulu üyeleri Cansu Güney, Savaş Karan, Cihan Güney ve UİGAD Akademi stajyeri Amine Öncül de yer aldı.

KAYMAKAMDAN “UİGAD AKADEMİ” TEŞEKKÜRÜ

Kaymakam Kubilay, UİGAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, UİGAD Akademi projesi ile yakından ilgilendi. Projenin açılışında bulunmak istediğiniz belirten Kubilay, proje sebebiyle UİGAD yönetimine teşekkür etti.

Kubilay, UİGAD yönetimine ve üyelerine başarılar diledi.

Ziyarette Sultanbeyli'de kaymakamlık olarak hayata geçirdikleri önemli projelerden de bahseden Kubilay, her zaman eğitime öncelik verdiklerini anlatarak, okul öncesi eğitim seferberliği hakkında bilgi verdi.

YENER: OKUL ÖNCESİ SEFERBERLİĞİNE TAM DESTEK VERİYORUZ

UİGAD Genel Başkanı Yener de, Kaymakam Kubilay için övgü dolu sözler sarf ederken, UİGAD Akademi’nin detaylarını anlattı. Yener, UİGAD olarak okul öncesi eğitim seferberliğine her anlamda tam destek verdiklerini; seferberliğine ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin sonunda Cesim Yener, ilçeye ve derneğe verdiği katkılarından dolayı Kubilay’a plaket takdim etti.

 

SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA