Tüyap Erzurum’da Yılın İlk Fuarları Yarın Kapılarını Açıyor


DUYURULAR 10.03.2020 17:25:00 0
Tüyap Erzurum’da Yılın İlk Fuarları Yarın Kapılarını Açıyor

Tüyap Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından T.C. Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Erzurum 1.Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve KOSGEB’in değerli destekleri ile hazırlanan, DOĞU ANADOLU - ERZURUM EV’LENİYORUZ 2. Evlilik Hazırlıkları, Mobilya, Aksesuar, Dekorasyon, Züccaciye, Gelinlik, Damatlık, Abiye Kıyafet, Çeyiz, Halı, Düğün Organizasyonu, Beyaz Eşya, Ev Elektroniği Fuarı, DOĞU ANADOLU-ERZURUM MOBİLYA 2.Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Tekstili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarları Fuarı ve DOĞU ANADOLU-ERZURUM 2. KOZMETİK VE KİŞİSEL BAKIM FUARI 11 Mart’ta Tüyap Erzurum-Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

 

Geçtiğimiz Yıl İlki Gerçekleşen Fuarlar Bu Yıl %58 Büyüyerek 4 Salonda Ziyaretçilerini Ağırlayacak

 

Erzurum’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ve geçtiğimiz yıl 35.036 ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuarlar, 4 salonda 70’i aşkın firmanın katılımı ile açılmaya hazırlanıyor. Düzenlenecek olan Fuarlarda katılımcı firmalar, hedef kitlelerine ulaşma ve ürünlerini tanıtma çalışmalarını daha etkin bir biçimde yapabilme fırsatı yakalayacak, bölgenin ticari ve sosyo ekonomik potansiyeline de katkıda bulunacaklardır. Ziyaretçiler ise fiyat karşılaştırması yapabilecek, yeni trendleri takip edebilecek ve fuara özel kampanyalardan faydalanabileceklerdir.

 

3 Fuar Tek Çatı Altında

 

TÜİK verilerine göre Türkiye’de her yıl ortalama 550 bin çift evlenirken, düğün organizasyonu ve evlilik hazırlıkları sektörleri de her geçen gün büyüyor ve evlenecek çiftlere sundukları alternatifler de ekonomiye ciddi katkılar sunuyor. Bu bağlamda Tüyap Erzurum’da düzenlenecek olan Ev’leniyoruz Fuarı ile çiftler, gelinlikten davetiyeye, ev dekorasyonundan halıya, beyaz eşyadan perdeye, düğün mekanından züccaciyeye kadar tüm ihtiyaçlarını bu fuarlarda görebilecektir. Eş zamanlı düzenlenecek olan Mobilya Fuarı’nda klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok farklı seçenekte mobilya sergilenecek, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’nda ise kozmetik firmaları, güzellik salonları son teknolojileri ve yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacaktır.

 

5 Gün Boyunca Devam Edecek Olan Etkinlikler

 

Ziyaretçiler 5 gün boyunca düzenlenecek olan defileler, dans gösterileri, müzik dinletileri, saç, makyaj ve kozmetik şovlar, kına gecesi organizasyonları ile sezonun tüm yeniliklerini yakında görme fırsatı yakalayacaktır.

 

Ziyaret Saatleri

 

KOSGEB tarafından desteklenen ve girişin ücretsiz olduğu Fuarlar 11-14 Mart tarihleri arasında 10:00-21:00, son gün -15 Mart Pazar- ise 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacaktır.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA