TÜRKİYE SPASTİK ÇOCUKLAR VAKFI MİLLİ MAÇTAYDI!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) daveti ile Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı'ndan sonra servis alan Cerebral Palsy'li çocuklar, aileleri ve eğitimcilerinden yaklaşık 100 kişilik bir ekiple, A Milli


SPOR 16.11.2019 18:28:00 0
TÜRKİYE SPASTİK ÇOCUKLAR VAKFI MİLLİ MAÇTAYDI!

Takımımız'ın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Google .

Cerebral Palsy'nin önemine dikkat çekmek ve farkındalık istemektir 7 Cerebral Palsy'nin çocuğu takımların oyuncularıyla birlikte sahaya çıktı.Milli Takımı desteklemeye gelen, 50 bini aşkın seyirciye ve televizyon ekranlarının maçı izleyen milyonlarca kişiye göre sıralama de Serebral Palsy konusundaki farkındalık sağlanmış oldu.

 

 

CerebralPalsy Türkiye (Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı),Türkiye'de Serebral Palsi (CP) konusunda en geniş hizmet yelpazesine sahip olan ilk ve tek kuruluştur. Cerebral Palsy'li çocuk ve erişkinlerine tanı, tedavi, rehabilitasyon ve eğitim hizmeti sağlayarak, meslek sahibi olmaları ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için gerekli faaliyet ve gayretlerde bulunur. İstanbul'un Ataşehir ilçesinde 35 dönüm alan üzerinde; Metin Sabancı Özel Eğitim Okulları, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ve Aile Danışma Merkezi bulunan Vakfı, kurduğu günden bugüne 30 binden fazla çocuk ve ailesinde hizmet verdi ve destek oldu. 1972 yılından beri, şeffaf ve hesap edilebilirlik prensipleriyle hizmet veren Vakıf, konu hakkında bilinirliği ve çocuklara daha fazla destek sağlayabilirlar için 2018 yılı Eylül ayından itibaren “Cerebral Palsy Türkiye” markasını yoluna devam ediyor.


SPOR


GÜNDEM

Maraton İzmir’de Kibiwot ve Tagel şampiyon
Doğal Yaşam Parkı, 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden 23 Nisan konseri
İzmir Maraton'da ödüller dağıtıldı
Konya'da KOSKİ'den teknoloji geçmişine yolculuk

SON DAKİKA