Tunceli'de yoğun kar ulaşımı durdurdu, il yolları kapandı

Tunceli

Tunceli'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Hozat, Nazımiye ve Ovacık güzergahlarındaki il yolları trafiğe kapatıldı.

Kar ve Tipi Görüşü Sıfırladı

Tunceli genelinde etkisini artıran yoğun kar yağışı ve tipi, görüş mesafesini ciddi oranda düşürdü. Olumsuz hava şartları nedeniyle Hozat, Nazımiye ve Ovacık güzergahlarında bulunan bazı il yolları geçici süreyle araç trafiğine kapatıldı.

Yollar Saatler İtibarıyla Kapandı

62-50 KK No’lu Tunceli-Hozat İl Yolunun 0-33 kilometreleri arası, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 16.30 itibarıyla araç trafiğine kapatıldı. Ayrıca, 62-03 KK No’lu Nazımiye-Dallıbahçe İl Yolunun 12-21 kilometreleri arası ile 62-04 KK No’lu Ayrım-Dereova İl Yolunun 0-10 kilometreleri arası, yoğun kar yağışı sebebiyle saat 15.35 itibarıyla ulaşıma kapatıldı.

Ovacık Yolu da Trafiğe Kapalı

62-25 KK No’lu Tunceli-Ovacık-Yeşilyazı İl Yolunun 62-73 kilometreleri arası da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin kısıtlanması sonucu saat 16.30 itibarıyla araç trafiğine kapatıldı.

Yetkililerden Sürücülere Uyarı

Yetkililer, sürücüleri zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyarırken, yol açma çalışmalarının hava şartlarının elverişli hale gelmesiyle birlikte başlatılacağını bildirdi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Muş'ta kar nedeniyle okullar tatil, bazı personele izin
Battalgazi'de Miraç Kandili programına Prof. Dr. Mustafa Karataş katılacak
USTKON ve SATKOF stratejik iş birliğine imza attı
Pütürge'de kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı
Tunceli'de yoğun kar ulaşımı durdurdu, il yolları kapandı
Haberi Sesli Oku