Tunceli'de kar yükü çatıyı çökertti

Tunceli

Ovacık'ta yoğun kar yağışı nedeniyle bir iş yerinin çatısı çöktü, olayda can kaybı yaşanmadı.

Kar Yükü Dayanılmaz Hale Geldi

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı, bir iş yerinin çatısının çökmesine neden oldu. Neyse ki olay sırasında içeride kimse bulunmadığı için can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.


On Gündür Devam Eden Kar Baskısı

Tunceli'de yaklaşık on gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışı, kent genelinde günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kar kalınlığının yer yer bir buçuk metreyi aştığı Ovacık ilçesine bağlı Pınar Mahallesi'nde, bu baskıya dayanamayan bir iş yeri çatısı tamamen çöktü.


İçeride Kimse Yoktu

Edinilen bilgilere göre, Köseler Köyü Muhtarı Kemal Dinler'e ait iş yerinde meydana gelen çökme sırasında içeride kimsenin bulunmaması, olası bir faciayı önlemiş oldu. Çatının tamamen çökmesi sonucu iş yerinde önemli maddi hasar meydana geldi.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Gümrüklerde PIN ile güvenli dijital erişim başladı
Yıldırım'da 100 kedi evi, 10 bin hayvan tedavi
Kovancılar Müftüsü Çavaş, Kur'an Kurslarını Ziyaret Etti
İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor İstanbul’a gitti
Bolu Dağı geçişinde kar yağışı etkili oluyor
Haberi Sesli Oku