Tunceli'de ikinci dönem 'Bayrak Sevgisi' temasıyla başladı

Tunceli

Tunceli'de öğrenciler, yarıyıl tatilinin ardından ikinci döneme 'Bayrak Sevgisi' temasıyla başladı.

Yeni Dönem Milli Değerlerle Açılıyor

2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi bugün itibarıyla başladı. Yarıyıl tatilinin sona ermesiyle birlikte okul öncesinden liseye kadar tüm kademelerde öğrenciler yeniden sınıflarına döndü.


Bayrak Temalı İlk Hafta

Yeni dönemin ilk haftasında okullarda milli değerleri önceleyen etkinlikler öne çıkarken, Milli Eğitim Bakanlığı’nın 'İlk Dersimiz Bayrak Sevgisi' projesi dolayısıyla Türk bayrağı sevgisi teması il genelinde eğitim faaliyetlerine yansıtıldı. Okul binaları ay yıldızlı bayraklarla donatılırken, öğrencilerin birlik, beraberlik ve vatan bilincini güçlendirmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.


İl Müdüründen Öğrencilere Mesaj

İkinci dönemin ilk dersine Latif Büyükdağ İlkokulu’nda katılan Tunceli Milli Eğitim İl Müdürü Bahameddin Karaköse, öğrencilere bayrak sevgisini, milli değerlerin önemini anlattı. Aynı zamanda öğrencilerle birlikte Türk Bayrağı çizen Müdür Karaköse, ikinci dönem değerlendirmesinde, "2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine, milletimizin birlik ve beraberliğinin en güçlü simgelerinden biri olan 'Bayrak Sevgisi' temasıyla başlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ay yıldızlı bayrağımızdan aldığımız ilhamla ortak değerlerimize sımsıkı sarılarak geleceğe umutla yürüdüğümüz yeni bir dönemin kapılarını aralıyoruz. 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin ilimiz eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize sağlık, huzur ve başarılarla dolu bir dönem diliyorum" ifadelerini kullandı.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

HAK-İŞ Kadın Buluşmaları Van'da yapıldı
Yeşilyurt'ta Baştacı Projesi ile yaşlıların hayatı kolaylaştırılıyor
Sulak Alanlar ve Geleneksel Bilgi: Türkiye'de Göller Küçülüyor
Türkiye-Mısır ticaretinde yeni dönem: Kapsamlı iş birliği protokolü imzalandı
Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan’ın evlatları, Türkiye’nin gururu olmaya devam ediyor"
Haberi Sesli Oku