Tudors Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek Vermeye Devam Ediyor…

Tudors, 21 çalışanıyla otizme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda, Tohum Otizm Vakfı yararına koşacak.


TANITIM 1.11.2019 17:40:00 0
Tudors Sosyal Sorumluluk Projelerine Destek Vermeye Devam Ediyor…

Tudors CEO’su Yaşar Ayayadın: “Kurum ve markaların faaliyet alanları dışında toplumun sorunlarına karşı duyarlı olması ve farkındalık oluşturması gerektiğini düşünüyorum. Bu yıl otizme dikkat çekmek üzere 21 çalışanımızla maratona katılıyoruz. Ayrıca vakıf yararına çalışanlarımızın yürüteceği bir bağış kampanyası düzenledik, gelecek nisan ayından itibaren de online veya mağazalarımızda Tohum Otizm Vakfı yararına hazırlayacağımız özel tshirtlerden elde edilecek gelirin bir kısmını vakıfa bağışlayacağız” dedi.

Yurtiçi ve yurtdışında toplam 225 noktada satış noktası bulunan Tudors Gömlek Krallığı sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. "Kadına şiddete son”,“Çalışan kadına 1 gün fazla izin”, babalar gününde “Sen de bir babalık yap” ve sokak hayvanları için “Bir kap su, bir yaşam" gibi sosyal farkındalık kazandırmayı amaçladığı projelerden sonra otizm konusuna dikkat çekiyor. Bu amaçla Tudors çalışanları 3 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda, Tohum Otizm Vakfı yararına koşacak.

Marka olmanın en büyük sorumluluğunun toplumun sorunlarına karşı duyarlı olmak, farkındalık oluşturmak olduğunu vurgulayan Tudors CEO’su Yaşar Ayayadın “Tudors bir halk markası. Biz halkın yüreğini temsil ediyoruz. Bir marka olmanın en büyük sorumluluğu bulunduğumuz toplumun sorunlarına karşı duyarlı olmak, farkında olmak ve farkındalık oluşturmaktır. Çalışanlarımızın 41. İstanbul Maratonu’nda Tohum Otizm Vakfı için koşması, otizm ile ilgili farkındalık oluşturma çabası ümit ederim pek çok şirket ve markaya örnek olur “ dedi.

Maraton koşusunun yanı sıra çalışanlarının yakın çevrelerinden vakıf yararına bağış kampanyası düzenleyeceklerini de belirten Yaşar Ayaydın, gelecek nisan ayından itibaren online veya mağazalarda Tohum Otizm Vakfı yararına hazırlayacakları özel t-shirtlerden elde edilecek gelirin bir kısmının vakfa bağışlayacaklarını belirtti.

#tudorskrallığı #tohumotizmvakfı #otizm #41.İstanbulmaratonu #İstanbulSeninDurm

 


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA