TK Elevator'ın S200 Merdiven Asansörü 2022 yılı Alman Tasarım Ödülü’nü kazandı

.


ÖZEL HABER 12.01.2022 16:03:00 0
TK Elevator

İnovatif ürünleri ve mobilite çözümleriyle hayatı kolaylaştırmaya odaklanan TK Elevator, S200 Merdiven Asansörü’nün mükemmel tasarımıyla 2022 Alman Tasarım Ödülü’nde ‘Mansiyon’ ödülüne layık görüldü. Yenilikçi tasarım konseptleri geliştiren ve ürünlerinde tasarım kültürünün çok çeşitliliğini yansıtabilen şirketlere verilen Alman Tasarım Ödülü, tüm dünyada alanında bilinirliği en yüksek ödül programları arasında bulunuyor. Hayata geçirdikleri ev mobilite çözümü S200 Merdiven Asansörü ile çok prestijli bir ödüle daha layık görülmenin gurur verici olduğunu söyleyen TK Elevator CEO’su Artuğ Özeren, bu alandaki uzmanlıklarıyla hem kullanıcı memnuniyetini hem de tasarımda mükemmelliği hedefleyen ürün ve çözümler geliştirmeye devam edeceklerinin altını çizdi. 

 

Şehirleri ve binaları daha akıllı; kullanıcılarının hayatını ise çok daha kolay hale getirmek için çalışan asansör ve yürüyen merdiven firması TK Elevator, 2022 yılına önemli bir başarı ile başladı. Şirketin hayata geçirdiği S200 Merdiven Asansörü, mükemmel tasarımıyla 60 ülkeden 4 bin 200 üzeri adayın katılım sağladığı 2022 Alman Tasarım Ödülü’nde "Sağlık, Bakım ve Tıbbi Rehabilitasyon" kategorisinde "Mansiyon" ödülüne layık görüldü.  

 

S200 Merdiven Asansörü’nün kısa sürede aldığı üçüncü büyük ödül 

Dünya çapında bilinirliği en yüksek tasarım ödülleri arasında bulunan bir ödül programında Mansiyon ödülüne layık görülmenin çok gurur verici olduğunu söyleyen TK Elevator CEO’su Artuğ Özeren, “Henüz 2020 yılında lansmanını gerçekleştirdiğimiz S200 Merdiven Asansörü’müz bu süre zarfında üçüncü defa ödüle layık görülüyor. Akıllı konseptimizin olduğu kadar yenilikçi tasarımımızın da beğenilmesi ve Alman Tasarım Ödülü’nün seçkin jürisi tarafından ödüle layık görülmesi bizim için apayrı bir gurur kaynağı… Böyle kıymetli ödüller, ev mobilite çözümleri alanındaki uzmanlığımızı bir kez daha kanıtlarken, daha iyilerini hayata geçirmemiz için de büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Alanımızdaki uzmanlığımızla hem kullanıcı memnuniyetini hem de tasarımda mükemmelliği hedefleyen ürün ve çözümler geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi. 

 

Benzersiz bir mobilite deneyimi ve bağımsızlık hissi

Konsepti TK Home Solutions tarafından geliştirilen ve tasarımı dünyaca ünlü Pearson Llyod stüdyosu tarafından yapılan S200 Merdiven Asansörü, son teknolojisi ve konfor odaklı özellikleriyle kullanıcılarına evlerinde mükemmel bir mobilite deneyimi ve bağımsızlık hissi yaşatıyor.  Kişileştirilebilir yapısıyla da aynı zamanda kişiye özel fonksiyonellik, güvenlik ve konfor ihtiyaçlarını kusursuz bir biçimde karşılıyor. S200, "Gelişmiş Dönüş Dengeleme" (ASL) özelliği sayesinde de kullanıcılara benzersiz bir ergonomi sunmayı hedefliyor. S200’ün kol kısmına yerleştirilmiş çağrı cihazı ise kullanıcının gerekli durumlarda arkadaş, aile üyesi ve doktor gibi üç farklı kişiyi aramasına imkân tanıyarak maksimum güvenlik sağlıyor. 

 

Hareket halindeyken koltuk ile ayak desteği arasındaki hizalamayı koruyan ürün, sırttaki bükülmelerin önüne geçerek kullanıcıya güvenli ve rahat bir deneyim sunuyor. Koltuk ve ayak desteğinin otomatik olarak katlanması ise bir diğer dikkat çekici tasarım özelliği olarak ön plana çıkıyor. S200, tek bir düğmeye basılarak katlanabilmesi ve merdivende neredeyse hiç yer kaplamamasıyla evlerde büyük bir kolaylık yaratıyor. Her çeşit merdivende kullanılabilen ürün, mükemmel tasarımıyla evlere dekoratif olarak da çok yakışıyor.

 

S200 Merdiven Asansörü bu benzersiz özellikleriyle daha önce ‘Ürün Tasarımı’ kategorisinde Red Dot Ödülü ve ‘Ev’ kategorisinde Pleine Vie Ödülü’ne layık görülmüştü.


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA