Elazığ'da ters yöne giren kamyonet öğrenci servisine çarptı

Elazığ

Ters yöne giren kamyonetin çarptığı öğrenci servisindeki 9 öğrenci hafif yaralandı.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Elazığ'da, merkez Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'nda trafik akışına ters yöne giren bir kamyonet, bir öğrenci servisi ile çarpıştı. Edinilen bilgilere göre, K.T. idaresindeki 23 HT 336 plakalı kamyonet, yolu kısaltmak için girdiği ters şeritte, H.A. idaresindeki 23 S 0105 plakalı servis minibüsüne çarptı.


Yaralıların Durumu ve Müdahale

Çarpışmanın şiddetiyle serviste bulunan 9 öğrenci hafif şekilde yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı öğrenciler, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


Olay Yerindeki İncelemeler

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği noktada geniş çaplı inceleme başlattı. Kazanın sebebi ve sorumlularına yönelik soruşturma devam ediyor.



Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Alanya Ultra Trail 2026'da geri dönüyor
Gaziantep'e Engelsiz Aktif Yaşam Merkezi kuruluyor
Bakan Tekin'den 'Külliyede Ramazan' ziyareti
MUSKİ’den su tarifesi indirim sürelerinin sona ermesi hakkında bilgilendirme
Hatice Güner'den Mehmetçiğe 195 el örgüsü boyunluk
Haberi Sesli Oku