Tercan’da Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü anıldı

Tercan’da Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü anıldı

Tercan’da Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü anıldı

Tercan ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 111. yıl dönümü dolayısıyla anma programı düzenlendi.
Mercan Beldesi’ndeki Mercan Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrenciler tarafından "Çanakkale Destanı" oratoryosu, koro dinletisi, "Çanakkale Geçilmez" gösterisi ve "Kınalı Hasan" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
Programa Tercan Kaymakamı Neslihan Kısa Duman, Kaymakam adayı Nihal Özer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Çağatay Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Muhammed Emin Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kayhan Kalkan, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

MTB’den 4. Ananevi İftar
Kars’ta Mart ayında yağan kar, kenti yeniden beyaza bürüdü
19 kişilik dağcı grubu Ağrı Dağı zirve tırmanışına başladı
Doğu Anadolu’da yağış, buzlanma ve çığ uyarısı
Tercan’da Çanakkale Zaferi’nin 111. yıl dönümü anıldı
Haberi Sesli Oku