Taşçı'dan Başkan Ömeroğlu'na jest

Erzurum'un Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı 4. Erzurum tanıtım günlerinde Standları gezen ve organizeye ev sahipiği yapan BEDFE Bursa Erzurum dernekleri federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğlu'na kendi elleriyle baklava ikram etti.

Taşçı

Erzurum'un Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı Palandöken Uludağ buluşması 4. Erzurum tanıtım günlerinde Standları gezen ve organizeye ev sahipiği yapan BEDFE Bursa Erzurum dernekleri federasyonu Genel Başkanı Ömer Ömeroğlu'na kendi elleriyle baklava ikram etti.  Başkan Taşçı yaptığı açıklamada " Palandöken Uludağ buluşması 4. Erzurum Günlerine Belediye Başkanlığı sıfatıyla ilk defa katıldım. Yapılan bu güzel organizasyona teşekkür ediyorum. BEDFE Genel başkanımız Ömer Ömeroğlu'da bu güzellikleri hak ediyor. Kendisine ve yönetimine teşekkür ederek. Başkanımıza bu tatlıyı kendi ellerimle ikram ettim. Afiyet şeker olsun" 
BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğlu'da yaptığı açıklamada bütün katılımcı Belediye Başkanları ve kaymakamlara teşekkür ettiğini söyledi

 

BAŞKAN DÖLEKLİ' DEN KALPAK HEDİYE


BEDFE Genel Başkanı Ömer Ömeroğlu Erzurum günlerine katılan Belediye Başkanlarını ziyaret ederken Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'de genel başkan Ömeroğlu'na 1048 Pasinleri zaferini temsilen bir kalpak hediye etti.


ERZURUM 11.11.2019 12:48:00 0