TAŞ BEBEK FABRİKASI RAFLARDA YERİNİ ALDI

.


TANITIM 19.10.2021 01:05:00 0
TAŞ BEBEK FABRİKASI RAFLARDA YERİNİ ALDI

İskoçyalı yazar Elizabeth Macneal’in edebiyat dünyasında ses getiren ödüllü ilk kitabı “Taş Bebek Fabrikası” Pena Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Yazdığı ilk kitabıyla Birleşik Krallık’taki genç yazarlar arasında önemli bir yer edinen Elizabeth Macneal’in Taş Bebek Fabrikası kitabı Pena Yayınları etiketiyle yayımlandı. Elizabeth Macneal’in kaleminden çıkan saplantı, kaos ve heyecan dolu Taş Bebek Fabrikası kitabı İris’in baş döndürücü macerasına odaklanıyor. Yazdığı ilk romanıyla büyük bir çıkış yakalayan ve Caledonia Roman Ödülü’nün sahibi olan Elizabeth Macneal, ünlü yazarlardan da tam not aldı. 

1850’lerin Londra’sına Tarihsel Bir Yolculuk 

Ressam olma hayallerinin peşinde koşan Iris’in hikayesine odaklanan Taş Bebek Fabrikası kitabı, okuru 1850 Londra’sında tarihsel bir yolculuğa çıkartıyor. Louis Frost adındaki yakışıklı ressama resim dersleri karşılığında modellik yapan Irıs, kendini bir anda rüyalarında bile göremeyeceği sanat ve aşkla dolu baş döndürücü bir dünyada buluyor.

Taş Bebek Fabrikası Gerilimi Sayfalarında Taşıyor

Taş Bebek Fabrikası kitabı, resim sanatının önem taşıdığı tarihlerde zamanın keyfini çıkartan Iris ve Louis’in, bir anda çağın karanlık yüzlerinin hapsine maruz kalmasına odaklanıyor. Iris’in güzel günlerinin saplantılı biri tarafından işkenceye dönüştürüldüğü süreci anlatan Taş Bebek Fabrikası, gerilimi sayfalarında taşıyor. Karanlık zihinlerle, aşkın savaşını anlatan Elizabeth Macneal, heyecanı doruk noktalarına taşıyarak okuruna dinamik bir kitap sunuyor.

Elizabeth Macneal’in edebiyat dünyasında ses getiren Taş Bebek Fabrikası kitabı Pena Yayınları etiketiyle tüm kitapçılarda.


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA