MAGAZİN

MAGAZİN Haberleri

Tarkan’dan Kadınlara Destek


MAGAZİN 10.03.2020 10:01:00 0
Tarkan’dan Kadınlara Destek

Kadın kanserleri hakkında farkındalık yaratmak üzere Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği tarafından 3 Nisan Cuma akşamı Raffles İstanbul’da büyük bir davet düzenlenecek. İş, sanat ve cemiyet dünyasından bir çok ismin yer alacağı, büyük bir dayanışma ve güçbirliğinin adeta simgesi olacak “PiGala” gecesinde, kadınları kansere karşı bilinçlendirmek ve kanserle mücadele eden kadınlara destek için Megastar Tarkan sahne alacak.

Yaşamın temel direği olan kadınları kansere karşı bilinçlendirmek ve kanserle mücadele eden kadınları desteklemek amacıyla 2014 yılında kurulan Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği, hayatları aydınlatmak için çok özel bir projede ülkemizin yıldızı Tarkan’la el ele veriyor. Bu yıl ilk kez 3 Nisan Cuma akşamı düzenlenecek ve sanattan spora, iş dünyasından modaya kanaat önderlerinin katılımlarıyla güçlenecek “PiGala”da sunuculuğu Jülide Ateş üstlenecek.

Kadınlar kanser olmasın diye..

 

Galanın gelirleriyle T.C Sağlık Bakanlığı’nın belirleyeceği  ihtiyaç duyulan bölgelerde kanser taraması yapılabilecek yüksek teknolojiyle donatılmış 2 adet tır alınacak ve T.C Sağlık Bakanlığı’nın koordinasyon ve yönetimine teslim edilecek.

 

Bilgi için:

SALT İLETİŞİM GRUP

BANU GÖZÜBÜYÜK - banugozubuyuk@saltiletisimgrup.com / 0533 386 13 38

ESİN KUZULOĞLU DEMİR - esin.demir@saltiletisimgrup.com / 0533 020 05 95

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA