ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI GENÇLERE DESTEK


BELEDİYELER 10.12.2019 12:08:00 0
ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEN BAŞARILI GENÇLERE DESTEK

Şişli Belediyesi ile PERA Güzel Sanat Lisesi işbirliğiyle Arda Mert Tulum’un “Yarın okul var di mi” isimli karikatür sergisi 9 Aralık Pazartesi günü açıldı. Açılışa Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, PERA Güzel Sanat Lisesi Müdürü Halil Şahin, öğretmenleri, ailesi ve arkadaşları katıldı.

 

Açılış konuşmasını yapan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Göreve başladığım zaman şunu söylemiştim. Benim ön planda olmamdan çok Şişli’de başarılı gençlerin ön planda olmasını istiyorum. Şişli’nin birçok yerinde billboardlarda da farklı alanlarda başarılı çocuklarımızın tanıtımlarını görmüşsünüzdür. Belediye olarak çocuklarımızı desteklemeye ve başarılarından dolayı onurlandırmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza, gençlerimize her zaman kapımız sonuna kadar açık” dedi.

 

Halen Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12.sınıf Resim Bölümü öğrencisi olan genç sanatçı Arda Mert Tulum ilk karikatürünü 13 yaşında yayınladı. Bir süre amatör çalışmaları yayınlandıktan sonra Leman dergisinde hem yazdı hem de çizdi. Kısa bir süre sonra Mikrop dergisinde profesyonel olarak çizmeye başladı. Şu anda Kafa Dergisi ve Kafa Çocuk dergisinde çizmeye devam ediyor.

 

Arda Mert Tulum’un eserleri 19 Ocak 2020 tarihine kadar Şişli Belediyesi Başkanlık Binası Sanat Galerisi’nde sergilenecek.


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA