Sınır illerin valileri ile güvenlik toplantısı

Sınır illerin valileri ile güvenlik toplantısı

Sınır illerin valileri ile güvenlik toplantısı

Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi başkanlığında video konferans sistemi aracılığıyla gerçekleştirilen Güvenlik Toplantısı’na katıldı.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden sınır illerin valileri ile Güvenlik Toplantısı düzenledi. Vali Taşolar’ın da katıldığı toplantıda, sınır hattındaki illerin güvenlik durumu, hudut güvenliği, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ile illerde yürütülen asayiş ve güvenlik tedbirleri ele alındı. İlgili birimlerin sahadaki uygulamaları değerlendirildi ve kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesine yönelik istişarelerde bulunuldu. Toplantıya, Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar’ın yanı sıra Ağrı, Hakkari, Hatay, Kilis ve Van valileri de katılım sağladı.

Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Vali Çakır, Dünya Yetimler Günü’nde koruyucu aileler ve çocuklarla iftarda buluştu
Iğdır’da Azerbaycan Dini Kurumlardan Sorumlu Devlet Komitesi tarafından iftar programı
Sınır illerin valileri ile güvenlik toplantısı
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbiş: "Bizim savunma sanayimiz, tüm kötülüklerden koruyacak düzeyde yoluna devam ediyor"
Malatya’da otomobilin çarptığı 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Haberi Sesli Oku