MAGAZİN

MAGAZİN Haberleri

SILA'DAN DÖRT DÖRTLÜK PERFORMANS

Kerki Solfej'in duzenledigi konser serisinde Harbiye Açık Hava Sahnesinde dördüncü kez hayranlarıyla buluşan Sıla, gelenegi bozmadı ve Harbiye'yi tıklım tıklım doldurdu.


MAGAZİN 6.10.2019 11:57:00 0
SILA

 

Kerki Solfej'in duzenledigi konser serisinde Harbiye Açık Hava Sahnesinde dördüncü kez hayranlarıyla buluşan Sıla, gelenegi bozmadı ve Harbiye'yi tıklım tıklım doldurdu.


Bu sezon yedi gece Harbiye'de sahneye cikacak olan Sila, dün akşam sevenleriyle dördüncü kez buluştu. Sila, bitmek bilmeyen enerjisi ve en sevilen şarkılarından oluşan repertuariyla herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Şarkıları ve sahne performansıyla olduğu kadar yeni saç stili ve sahne kıyafetleriyle de beğeni toplayan Sıla, bu sezon hemen her konserinde seçtiği ışıltılı elbiselerle de dikkat çekti. Harbiye'deki dördüncü gecesinde de sahneye ilk olarak In The Moon For Love bir elbise ile çıkan Sila ikinci yarıda ise daha önce de olduğu gibi Douze Studio tercih etti.

Konser esnasında zaman zaman soluklanıp müzikseverlerle sohbet eden başarılı sanatçı bir hayranının ''Bizde Zonguldak'tan geliyoruz. Altı kişiyiz. Seni çok seviyoruz... Çok acıktık tost yiyoruz.'' haykırışına kayıtsız kalmayarak ''Harikasınız kızlar, tostlar ayranlar benden.'' diyerek hem sahnelerde eşine az rastanır bir jeste imza attı, hemde herkesi tebessüm ettirdi.


Yeni albümündeki Sezen Aksu’nun ‘Zeybek’ şarkısı çok beğenilen Sıla, dün akşam da bu şarkısını yine efeler eşliğinde seslendirdi. Daha onceki konserlerinde oldugu gibi konuklarin beğenisini kazanan şarkı ve zeybek dansı büyük alkış aldı. Finalde konfeti yağmuru ile müzikseverlere veda eden güzel sanatçı, yoğun tezahüralar eşliğinde kendisini sahneye tekrar çağıran hayranlarını kırmayarak ''Kafa'' şarkısına bis yaptı.

Öte yandan biletleri hızla tükenen Sıla, 6- 11 ve 12 Ekim’de yine Harbiye'de sahne alacak.

 

 

 

Ajansturkhaber,Erzurum,Erzurum haberleri


SPOR


GÜNDEM

Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Kocaeli'de Büyükşehir adayının seçim aracına taşlı saldırı!
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

SON DAKİKA