Sarıgöl pazarında dev patatesler ilgi odağı oldu

Sarıgöl pazarında dev patatesler ilgi odağı oldu

.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde her hafta cuma günleri Şehit Haşim Dirik Kapalı Pazaryeri’nde tezgah açan pazarcı esnafı Osman Ayşakar’ın sattığı dev patatesler, pazara gelen vatandaşların ilgisini çekti.

Ödemiş ilçesinden getirdiği patatesleri Sarıgöl pazarında satan Osman Ayşakar’ın tezgahındaki iki patates, sıra dışı büyüklükleriyle dikkat çekti. Patateslerden birinin 900 gram, diğerinin ise 1000 gram geldiği öğrenildi.

Her hafta cuma günleri Sarıgöl pazarında patates sattığını belirten Osman Ayşakar, "İnanın böyle patatesle ilk kez karşılaştım. İki patates iriliğiyle hemen göze çarptı. Yan yana koydum, görenler bir daha baktı. Pazarda patatesin kilosunu 20 liradan satıyorum. Hatta hatıra fotoğrafı çektirenler bile oldu" dedi.

Dev patatesler, çocukların da ilgisini çekti. Anne ve babasından izin alarak tezgaha yaklaşan küçük Yağız Sarıkaya, iki dev patatesi eline alarak fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.



Yorumlar (0)

GÜNDEM

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı, 810 hap ele geçirildi
Erzincan'da at ve eşek tüfekle vurularak öldürüldü
ERMED'ten 10 Ocak'ta anlamlı ziyaret: Vefat eden gazeteciler mezarlarında anıldı
Bitlis'te buzlanan yolda kayan tır ulaşımı durdurdu
Gazeteciler 10 Ocak'ta Palandöken'de kızak yarıştırdı
Haberi Sesli Oku