SAĞLIK
SAĞLIK HaberleriErzurum'da tedavi gören çocuklar sanatla buluştu
Erzurum Şehir Hastanesi ve Devlet Tiyatrosu, 'Hayallerimi Boyuyorum' projesiyle çocukları sanatla buluşturdu.
Sanatın İyileştirici Dokunuşu
Erzurum Şehir Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar, 'Hayallerimi Boyuyorum' etkinliğiyle sanatın rehabilite edici gücünü deneyimledi. Hastane ve Erzurum Devlet Tiyatrosu iş birliğinde düzenlenen proje, tiyatronun iyileştirici dünyasını çocuklarla buluşturdu.
Morali Yükseltmek Hedefleniyor
Hastane yetkilileri, sanatın rehabilite edici gücünü hastane ortamına taşıyarak çocukların moral ve motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini belirtti. 'Hayallerimi Boyuyorum' etkinliği sayesinde minik misafirler, tiyatroyla tanıştı.
Sanatçılara Teşekkür
Erzurum Şehir Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, bu anlamlı projede emeği geçen tüm sanatçılara teşekkür edildi. Etkinlik, çocukların tedavi süreçlerine olumlu bir katkı sağlamayı amaçlıyor.
Haber Kaynak : Ajansturkhaber
Yorumlar (0)


