Sakarya'da ADARAY Seferlerinde Yeni Düzenleme: 14 Aralık'ta Başlıyor

Sakarya

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, TCDD ile yapılan görüşmeler sonucu ADARAY sefer sayılarında yolcu yoğunluğuna göre düzenlemeye gitti. Yeni sefer saatleri 14 Aralık Pazar günü yürürlüğe girecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ile yapılan görüşmeler sonucu ADARAY seferlerinde yolcu yoğunlukları doğrultusunda yeni bir düzenlemeye gidildiğini açıkladı.

SAKARYA (İGFA) - ADARAY’ın sefer sayılarında yapılan yeni düzenleme Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından açıklandı. Yeni sefer saatleri 14 Aralık Pazar günü itibariyle geçerli olacak.

Yolcu Yoğunluğuna Göre Analiz

Konu ile ilgili Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Toplu ulaşımı daha verimli, sürdürülebilir ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun şekilde planlamak amacıyla ADARAY hattında kapsamlı bir değerlendirme yapılmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ile yapılan görüşmeler ve yapılan analizler sonucunda mevcut sefer sayılarında düzenlemeye gidilmesine karar verilmiştir. Yeni sefer saatlerine ilişkin düzenleme 14 Aralık Pazar günü itibarıyla yürürlüğe girecektir” ifadeleri kullandı.

Günlük Hayatın Akışı Gözetildi

Açıklamada ayrıca yeni sefer çizelgesinin özellikle vatandaşların işe ve okula ulaşım saatlerini aksatmayacak şekilde titizlikle hazırlandığı belirtildi.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

İran, IKBY'de İran karşıtı ayrılıkçı güçlere saldırdı
Kotanlı: "Çalışanların huzuru ve adalete olan güveni önemli"
Kuzey Kore dev savaş gemisinden füze denemesi yaptı
Arakçi: "ABD, fırkateynimizi batırarak vahşet işledi ve bundan çok pişman olacak"
İran: "Türkiye'ye füze fırlatmadık, dost ve komşu ülke Türkiye'nin egemenliğine saygılıyız"
Haberi Sesli Oku