Ruhver Barengi’nin Kaleme Aldığı ilk Kitabı Metamorfoz, Ağaçlaşan Bir Adamın Öyküsünü Anlatıyor

.


TANITIM 20.01.2022 01:50:00 0
Ruhver Barengi’nin Kaleme Aldığı ilk Kitabı Metamorfoz, Ağaçlaşan Bir Adamın Öyküsünü Anlatıyor

İnkılâp Kitabevi, edebiyat sever okurları “ilk yapıtlarla” buluşturmaya devam ediyor. Ruhver Barengi’nin kaleme aldığı Metamorfoz, konusu ve kurgusuyla çağdaş edebiyata yeni bir soluk getiriyor. 

Ruhver Barengi’nin yayımlanan ilk kitabı Metamorfoz, modern dünyanın keşmekeşi arasında kaybolmaya yüz tutan hayatların var olma çabalarını anlatıyor. “Ağaçlaşan Bir Adamın Öyküsü” alt başlığıyla raflarda yer alan bu eser; mizah, drama, fantastik edebiyatın pek çok unsurunu bir araya getirerek okurlara zengin ve çok yönlü bir metin sunuyor.

Ruhver Barengi, seçtiği konu ve konuyu işleyiş biçimiyle güncel edebiyata yeni bir soluk getiriyor.

ARKA KAPAK 

Ruhver Barengi, yayımlanan ilk öykü kitabı Metamorfoz ile gündelik hayatın tekdüzeliğinde sıkışan okurları fantastik bir yazınsal yolculuğa çıkarıyor.

Metamorfoz, yalnızlaşma, tükenmişlik ve yetersizlikle çevrelenmiş modern çağda ancak kendi içine kapanarak yaşamına devam edebilen günümüz insanlarının öyküsünü anlatıyor.

Bir yanda kalabalığın gürültüsünde muhatabına ulaşamayan günaydınlar, hep gölgede yaşamaya mahkûm gerçek hayatlar; diğer yanda buna dayanamayan ve varoluşunun nedenini çözmeye çalışanların gerçeküstü dünyaları. Barengi, ilk yapıtıyla mizah, drama ve fantastik edebiyatın pek çok unsurunun bir araya getirirken çağdaş edebiyata yeni bir bakış açısı kazandırıyor. 


SPOR


GÜNDEM

Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Başkan Altay: “Konya için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
Başkan Altay: "Hedefe doğru adımlarla ilerliyoruz"
Sakarya’da huzur dolu Ramazan akşamları

SON DAKİKA