İzmir'de Güzelbahçe Belediyesi, Ramazan’ın ilk gününde kurulan iftar sofrası, Güzelbahçelilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
İZMİR (İGFA) - İftar programına Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay ve eşi Nermin Günay’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Güzelbahçe Belediyesi Gençlik Kulübü ve İletişim Merkezi ekipleri tarafından hazırlanan yemekler, iftar saatinden hemen önce özenle masalara servis edildi.
Birlik ve Beraberlik Sofrası
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini vurguladı. "On bir ayın sultanı Ramazan’ın ilk iftarında, kıymetli hemşehrilerimizle aynı sofranın bereketini paylaşmanın huzurunu yaşadık" dedi.
Dayanışma Mutfağından Sıcak Lezzetler
Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Onur Günay Eğitim Kampüsü Dayanışma Mutfağı’nda büyük bir titizlikle hazırlanan yemekler vatandaşlarla buluşturuldu. Başkan Günay, "Hemşehrilerimizin evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak ve samimi bir ortamda iftarlarını yapabilmesi bizim için çok kıymetli" ifadelerini kullandı.
Ramazan Boyunca Devam Edecek
Güzelbahçe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda iftar yemeği düzenleyecek. Başkan Günay, sofrayı, muhabbeti ve gönlü paylaşan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan'ın bereket ve dayanışma ikliminde edilen duaların kabul olmasını diledi.