Tarih: 15.04.2021 17:16

Ramazan’da Evinize ‘Konak Pastanesi’ Konuk Olsun

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Konak Pastanesi yıllardır organik lezzetler üretiyor.  Konak pastanesi, Ramazan aynın gelmesi ile birlikte ramazan pidesini de süt ile  yapıyor.

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her şehirde olduğu gibi Erzurum’da da vatandaşları heyecan kapladı. Yiyecek içecek sektörleri de bu ayı canlı geçirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Müşterilerine farklı lezzetler farklı tatlarla tanıştırmak için yoğun çaba harcıyorlar. Konak pastanesi de bu işletmelerden biri. Tüm ürünlerinde en az katkı maddesi, Glikoz Şekeri gibi zararlı maddeleri kesinlikle kullanmıyorlar. Glutensiz ekmek, diğer hamur işlerini yapıyorlar. Müşterilerin en çok istediği ekmek türü ise Sütlü Yumurtalı Ramazan Pidesi: Bu pide hamuru tamamen süt ile yoğrularak ve diğer hamurlara nazaran daha çok dinlediriliyor. İftar saati yaklaşırken en çok talep edilen ürün arasında.

Pandemi döneminde en çok istenilen şeyler arasında şüphesiz tatlı ya da tuzlulardır. Konak Pastanesi’nde; Ramazan ayının gülü olarak adlandırılan Güllü Güllaç, Kadayıf Dolması,Pekmezli Burma Kadayıf…  Sahur için Tereyağlı Kete, Helva çeşitleri. Kuru ve Yaş pastalar tamamen organik şekilde hazırlanmata.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —