“Psikoloji Efsanesi, Psikoterapinin Efsanesiyle Sahnede”


EĞİTİM 22.02.2020 14:06:00 0
“Psikoloji Efsanesi, Psikoterapinin Efsanesiyle Sahnede”

2017 yılından bu yana YENİ Psikoloji işbirliği ile Türkiye’de psikoterapistlere, alanda çalışan uzmanlara, öğrencilere, iş dünyasına ve kendini geliştirmek isteyen herkese yönelik sıra dışı eğitimler ve atölye çalışmaları gerçekleştiren Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler, Mayıs ayında bir kez daha Türkiye’ye geliyor. Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler’ın katılımıyla 1 -3 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda, 4 Mayıs’ta İzmir’de ve 10 Mayıs’ta İstanbul’da olmak üzere toplam 3 etkinlik düzenlenecek.

 

Dünyaca ünlü psikoterapist, 100’ü aşkın kitabıyla liderlik, danışmanlık, psikoterapi ve eğitim alanlarının öncü yazarlarından Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler, yoğun istek üzerine YENİ Psikoterapi işbirliğinde bir kez daha Türkiye’ye geliyor.


Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler, 10 Mayıs Psikologlar Günü’nde İstanbul’da “Bundan Sonra Ben: Öz Bakım” ve “Sorularınızla Efsaneye Meydan Okuyun” başlıklarıyla bir günde 2 söyleşi gerçekleştirecek. Günün ilk etkinliğinde katılımcılar; stresten, tükenmişlikten, fazla önemsemenin yorgunluğundan, kendi kendini sabote etme döngülerinden yola çıkarak özbakım için gerçek ve etkin stratejilerle yavaşlamayı deneyimleyerek öğrenecekler. İkinci etkinlikte ise Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler, katılımcılardan gelecek cesur, meydan okuyucu sorulara, yine onlarla birlikte yanıtlar arayacağı interaktif bir çalışma yürütecek. Aynı etkinlik, 4 Mayıs Pazartesi günü İzmir’de de gerçekleştirilecek.

 

Sayısız coğrafyada öğretmeye devam eden Prof. Dr. Jeffrey A. Kottler, “Büyümek ve Dönüşüm Üzerine Bir Hafta Sonu” başlıklı etkinlik kapsamında 1 -3 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda bulunan Başka Bi Yer’de okuyucuları, takipçileri ve tüm ilgilenenlerle bir araya gelecek. Etkinlik, mesleki ve kişisel yaşamlarını, zorlanmalarını, kutlamalarını, kendiyle uğraşlarını ceplerine doldurup“Başka Bir Yerde” kaybolup yenilenmek isteyenler için benzersiz bir deneyim sunacak.

 

Etkinliklerle ilgili detaylı bilgi, programlar ve kayıt için www.yenipsikoloji.com adresi ziyaret edilebilir.

 


SPOR


GÜNDEM

Malatya Doğanşehir Belediyesi 'T.C.'lendi
Gemlik'te Başkan Deviren’den minik başkanlara Lunapark müjdesi
UCLG Başkanı Altay Latin Amerika belediyelerine seslendi
Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı
İlk kitabını Başkan Zeyrek’e hediye etti

SON DAKİKA