Palu'da balıkçı, Murat Nehri'nde anne ayı ve yavrusuyla karşılaştı

Palu

Elazığ'ın Palu ilçesinde balık tutmaya giden bir vatandaş, su kenarında aniden beliren anne ayı ve yavrusunu görüntüledi. Sakin ve dikkatli davranan balıkçı, hayvanların güvenle uzaklaşmasını bekledi.

Nehir Kenarında Sürpriz Karşılaşma

Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Beyhan Kasabası yakınlarında, Murat Nehri kıyısına balık tutmaya giden bir balıkçı, sakin bir gün geçirmeyi beklerken, su kenarında aniden beliren anne ayı ve yavrusuyla karşılaştı. Doğa ile baş başa kaldığı o anda büyük bir şaşkınlık yaşayan balıkçı, bu nadir anı cep telefonu kamerasıyla kaydetmeyi başardı.

Sakin ve Tedbirli Davranış

Görüntüleri çektikten sonra bölgeden hemen uzaklaşmayan balıkçı, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ayının bölgeden ayrılmasını sakin bir şekilde bekledi. Anne ayı ve yavrusunun güvenli şekilde uzaklaşmasının ardından balıkçı, tekrar nehir kıyısına dönerek faaliyetine devam etti.

Yöre Halkına Uyarı

Olayın ardından, yörede zaman zaman yaban hayvanlarının görülebildiği hatırlatıldı. Yetkililer ve bölge sakinleri, bu tür durumlarda vatandaşların sakin kalmalarını, hayvanları rahatsız etmemelerini ve güvenli bir mesafeyi korumaları gerektiği konusunda uyarıda bulundu.


Haber Kaynak : Ajansturkhaber

Yorumlar (0)

GÜNDEM

Teknik direktör Engin Fırat son yolculuğuna uğurlandı
Galatasaray, Liverpool’u konuk edecek
Putin: "Rusya, petrol ve doğal gaz tedariki konusunda Avrupalılarla çalışmaya hazır"
İran: "Bundan sonra 1 tondan daha hafif savaş başlığına sahip hiçbir füze fırlatılmayacak"
İran’ın İsrail’e saldırılarında ölenlerin sayısı 13’e yükseldi
Haberi Sesli Oku